Meksika sınırında ABD'ye kaçak girmeyi başaran bir Türk vatandaşı, ABD televizyonuna sıcağı sıcağına verdiği röportajla gündem oldu.

Ülkeye girer girmez kaçak göçmen sorunuyla ilgili yorum yapan genç adam "Aslında ABD halkı tamamen haklı. Bu ülkeye kimler geliyor? Bilmiyorlar. Tamam, ben iyiyim. Ama ya diğerleri iyi değilse?" dedi.

Ayşenur’u katleden İsrail dünya çapında kınandı Ayşenur’u katleden İsrail dünya çapında kınandı

Fox News muhabiri Bill Melugin'in sosyal medyadan yayınladığı röportaja Tesla ve SpaceX'in patronu Elon Musk, "Cidden" ifadesini kullandı.

KARTELE 10 BİN DOLAR ÖDEDİ

Fox News muhabiri Meksika üzerinden kaçak yollarla ABD'ye giren Türk vatandaşlarıyla konuştu. İsmi açıklanmayan Türk vatandaşı, Meksika'da bir kartele yaklaşık 10 bin dolar ödeyerek sınırı geçtiğini söyledi.

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, Fox News muhabirinin paylaşımına "Yasa dışı kişiler sınır güvenliğini Biden'dan daha fazla önemsediğinde onun başarısız olduğunu anlarsınız." diyerek yanıt verdi.

Elon Musk ise gönderinin altına, "Cidden?" yorumunu yaparak şaşkınlığını ifade etti.

T U R K

 SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Türk kaçak göçmenin bu röportajı sosyal medyada kahkaha attıran yorumları da beraberinde getirdi. Bir kullanıcı, "Adam ABD sınırını kaçak geçip sonradan gelenler için katil veya pisikopat olmadıklarını nereden bilecez diye dert yanıyor. Dünyanın en Türk hareketi" paylaşımıyla binlerce beğeni aldı.

İzmir'de kaçak göçmen yakalandı İzmir'de kaçak göçmen yakalandı
 

Editör: Haber Merkezi