Aslen Diyarbakırlı olan yarışmacı 29 haziran 1980 İstanbul doğumlu. Video paylaşım sitesinde kanalı olan Gökçen Hanım yaptığı yemeklerin videolarını paylaştığı kanalında 9.200’e yakın takipçisi olduğunu belirtti.

Yemekteyiz 8 Şubat (4)

İki çocuk annesi olan Gökçen Hanım yarışmada sessizliği ile tanındı. Yarışmacılar hakkında yorum yapan Gökçen Hanım;

“Bunlar kim biliyor musun? Bunlar yemekten anlamayan ama anladığını zanneden insanlar. En başta Ezgi Hanım. Duygu Hanım da öyle. Ben Duygu Hanım’ı görünce menüyle Duygu Hanım’ı bağdaştıramadım, hatta ben tanıtımlarda ‘kesin bu menünün sahibi erkektir’ demiştim” şeklinde açıklama yaptı.

Yemekteyiz 8 Şubat (5)

Kendisini gününe sakladığını söyleyen Gökçen Hanım oldukça iddialı.

8 ŞUBAT 2024 ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ GÖKÇEN HANIM’IN MENÜSÜ

  • Aşçıbaşı Çorbası
  • Fırında Peynirli Karnabahar
  • Yoğurtlu Mantarlı Meze
  • Gökçen’in Sosu İle Hazırlanmış Ispanak Ve Mantarlı Bonfile
  • Buğday Pilavı
  • Elmalı, Beyaz Ve Mor Lahana Salatası
  • Bal Kabaklı Pasta

Yemekteyiz 8 Şubat (14)

Duygu Hanım Gökçen Hanım’ın menüsü ile ilgili; “

Yemekteyiz 8 Şubat

Masa ve sunumunun güzel olacağını düşünüyorum aslında, çünkü o kadar çok eleştiride bulunmadı şimdiye kadarki yarışmacıların masasında” dedi.

Günday Bey Gökçen Hanım’ın menüsü hakkında;

Yemekteyiz 8 Şubat (1)

“Ben yemeklerini yapamayacağını da savunamayacağına da inanıyorum. Sesi çıkmıyor zaten, masada var mı yok mu belli değil.” Şeklinde yorum yaptı.

Ezgi Hanım Gökçen Hanım ve menüsü hakkında;

Yemekteyiz 8 Şubat (2)

Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme

“Yemeklerini canavar gibi savunma ihtimali olabilir belki ama neyi savunacak ben onu da anlamıyorum açıkçası. Elle tutulur, savunulabilir bir menü yok ki burada neyini savunabilecek. Savunmak istiyorsa savunsun ben de karşı argümanlarımla karşısında dimdik duracağım bugün.” Dedi.

Eray Bey’in Gökçen Hanım’ın menüsü hakkındaki yorumları;

Yemekteyiz 8 Şubat (3)

“Benim için tabi ki de burada Yemekteyiz’e katıldıysa pandispanya yapması gerekiyor. Bisküvi kullanırsa biz nasıl burada hazır ürünlere, nasıl benim hazır yufkama laf ettilerse ben de hazır bisküviye tabi ki laf edeceğim. Dışarıdan bisküvi alıp gelip tatlı niyetine yiyebiliriz burada” şeklinde oldu.

Gökçen Hanım mutfağa girmesine izin vermediği için Ezgi Hanım tepki gösterdi ve mutfağa girmesine izin vermediği için puan kıracağını dile getirdi.

Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da masada yakıştırmalar yaşandı. Bugün birbirlerine sık sık tepki gösteren ve tartışma yaşayan Eray Bey ve Ezgi Hanım arasında duygusal bir bağ oluştuğu konuşuldu.

Yemekteyiz 8 Şubat (6)

Eray Bey konu ile ilgili yorumu; “Ezgi Hanım’ın bana yakıştırılması gerçekten saçma bir durum. Benim seviyeme yükselemez açıkçası. Kendisi böyle fazla fazla konuşarak, sesini yükselterek, yok yurtdışı, yok bir şey ama eğer tahsilden konuşacaksak diplomalarımı çıkartabilirim. Bu da onun farkındadır diye düşünüyorum. Kendisi buraya tamamen şov için gelmiş, ilk gün zaten belli etti. Instagram’da şu kadar takipçim var, bu kadar takipçim var diye. Şimdi bekliyor programdan sonra yeni takipçileri gelsin, ben de yeni hedeflerime bakayım diye düşündüğünü ben düşünüyorum” şeklinde  oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ BU HAFTA YARIŞMACILARI

  • Eray Demir

  • Ezgi Topçu

  • Günday Akdoğan

  • Duygu Çelik

  • Gökçen Yıldız

Yemekteyiz 8 Şubat (14)

8 ŞUBAT 2024 ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ PUAN DURUMU

Ezgi Hanım’ın Gökçen Hanım için verdiği puan : 6

Eray Bey’in Gökçen Hanım için verdiği puan : 8

Günday Bey’in Gökçen Hanım için verdiği puan : 5

Duygu Hanım’ın Gökçen Hanım için verdiği puan : 8

Toplam puan :  27