90’ların sevilen sesi vefat etti 90’ların sevilen sesi vefat etti

Ünlü oyuncular Zeynep Tuğçe Bayat ve Cansel Elçin, bebek beklediklerini sosyal medya üzerinden duyurdu. Çift, bebeklerinin ultrason fotoğrafını paylaşarak bu sevindirici haberi takipçileriyle paylaştı. Cansel Elçin, paylaşımına "Biz bir aileyiz" notunu ekleyerek mutluluklarını ifade etti. Ünlü çifte birçok arkadaşı tebrik mesajları gönderdi. Onur Tuna, "Aaaaaaaaaa!!!! Çok güzel haber tebrik ederim abi ikinizi de" diye yazarken, Deniz Baysal ve Ebru Şahin emojilerle çifti tebrik etti.

Evin Şefi Cansel Elçin

2020 yılında dünya evine giren Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat çifti, ev işlerinde modern bir paylaşım sergiliyor. Nişantaşı’nda market alışverişi sonrası görüntülenen Cansel Elçin, "Beni en doğal halimle yakaladınız" diyerek, evde yemekleri kendisinin yaptığını belirtti. Elçin, ev işlerinin cinsiyetlere göre ayrılmadığını da vurguladı.

Terzilikten İlham Aldı

Babası terzi olan Cansel Elçin, çocukluğundan beri dikişten anladığını ve eşine evde bu konuda yardımcı olduğunu söyledi. "Kadın mutfakta, erkek işte" gibi eski anlayışların artık geçerliliğini yitirdiğini belirten Elçin, yalnız yaşarken edindiği yemek yapma becerisini evlilik hayatında da sürdürdüğünü ifade etti. "Bir elbise dikemem ama kıyafetten anlarım" diyerek, babasının mesleğine olan saygısını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi