Şebnem Bozoklu’nun hayatı ve eski eşi merak konusu oldu. Ulan İstanbul, Canım Ailem ve Hayatımın Neşesi gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu, son olarak Enis Arıkan ile birlikte Password yarışmasının sunuculuğunu üstleniyor. 2019 yılında Kanat Atkaya ile evlenen Bozoklu’nun eski eşi ise birçok kişiyi şaşırttı.

Şebnem Bozoklu’nun Eski Eşi Kim?

Şebnem Bozoklu, 2009 yılında müzisyen ve prodüktör Emre İzer ile evlenmişti. İkili, 2016 yılında yollarını ayırdı. Emre İzer, müzik sektöründe birçok başarılı projeye imza atmış bir isim olarak biliniyor. Bozoklu’nun bu evlilikten sonra Kanat Atkaya ile evlendiği biliniyor.

Şebnem Bozoklu Eşi Kim 1

Şebnem Bozoklu Kaç Yaşında ve Nereli?

Şebnem Bozoklu, 25 Ağustos 1979 tarihinde İstanbul’da doğdu. Baba tarafından Ispartalı, anne tarafından ise Mısır kökenli Siirtli bir aileden geliyor. Bozoklu, çocukluğunu İstanbul Suadiye’de geçirdi.

Hakan Sabancı ve Hande Erçel’den İtalya’dan romantik paylaşım! Arzu Sabancı’dan dikkat çeken yorum Hakan Sabancı ve Hande Erçel’den İtalya’dan romantik paylaşım! Arzu Sabancı’dan dikkat çeken yorum

Şebnem Bozoklu’nun Kariyeri ve Başarıları

Kadıköy Kız Lisesi’ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Bozoklu, kariyerine tiyatro ile adım attı. 2009 yılında Canım Ailem dizisindeki Meliha rolüyle büyük bir çıkış yakaladı ve Altın Kelebek En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazandı.

Şebnem Bozoklu Hangi Dizilerde ve Filmlerde Rol Aldı?

Bozoklu, Kızılcık Şerbeti, Ulan İstanbul, Canım Ailem gibi popüler dizilerde yer aldı. Ayrıca Cebimdeki Yabancı, Tatlım Tatlım, Bana Masal Anlatma gibi sinema filmlerinde de performans gösterdi.

Editör: Haber Merkezi