Milli Takım'daki başarılarıyla ilgi odağı olan güzel voleybolcu Zehra Güneş sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Pozlarıyla sık sık gündem olan Güneş yeni paylaşımıyla ilgi odağı oldu.

Geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdiği röportajdaki pozlarıyla beğeni toplayan Güneş sosyal medya hesabından hayalini de açıklamış, Paris 2024 Olimpiyatları'nı hedeflediğini dile getirmişti.

zehragns18_1695904253615

GÜNEŞ'İN POZLARI ÜNLÜLER DÜNYASINI SALLADI

En son Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonu olduğu geceden bir pozunu paylaşan Güneş paylaşımına "ALTIN YAZ, hatırlanacak bir şey. Devam edecek..." notunu düştü.

zehra insta

Güzel voleybolcu Zehra Güneş'in pozu ünlüler dünyasını adeta salladı. Futbolcu Cenk Tosun, oyuncu Bülent Şakrak ve Berk Oktay gibi isimler, milli voleybolcunun şampiyonluk pozunu beğendi.

milli-voleybolcu-zehra-gunes-in-poz-6eh4

Ayrıca paylaşımını beğenenler arasında Akasya Durağı ile hafızalara kazınan Sitare Akbaş, Survivor'da yarıştığı dönemde dikkat çeken Aşkım Burçe de yer aldı.

3 BUÇUK MİLYONU AŞKIN TAKİPÇİ

Daha önceki paylaşımlarında "Son dansa hazırım" diyen Zehra Güneş'e yorum yapanlar arasında eski Survivor yarışmacılarından olan Yiğit Poyraz da yer almıştı. Poyraz "Son dans olmayacağını biliyoruz" demişti.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Güneş'in 3 buçuk milyonu aşkın takipçisi bulunuyor.