Merve Taşkın'dan cinsellik açıklaması Merve Taşkın'dan cinsellik açıklaması

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızlarından ve Vakıfbank oyuncusu olan Zehra Güneş, hem kariyeriyle hem de özel hayatıyla sürekli gündemde. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Güneş, paylaşımlarıyla da geniş bir beğeni kitlesi kazanıyor.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncularından biri olan Zehra Güneş, sadece spor performansıyla değil, güzellik ve tarzıyla da dikkat çekiyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar binlerce beğeni ve yorum alıyor. Son olarak Vodafone Sultanlar Ligi'nin 40. yılı için düzenlenen etkinlikte yer alan Güneş, davetin atmosferine uygun tarzıyla göz kamaştırdı.

Sosyal medyada Güneş'e yapılan yorumlarda, 'Yine harikasın', 'Dünyanın en güzel kızı', 'Bu güzelliğin halis mi?' gibi olumlu ifadeler öne çıkıyor. Güneş'in tarzı, takipçileri arasında büyük beğeni topluyor.

Zehra Güneş'in Kariyeri

7 Temmuz 1999 tarihinde İstanbul Kartal'da doğan Zehra Güneş, voleybol kariyerine 12 yaşında VakıfBank'ta başladı.

İki yıl üst üste hem yıldız kategorisinde hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşadı. 15 yaşındayken, 2. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bir sezon kiralık olarak forma giydi. Aynı sezon içinde PAF takım ve genç takımda Türkiye Şampiyonluğu elde etti.

Zehra Güneş, Yıldız Milli Takımı ile dünya dördüncülüğü, Balkan ve EYOF şampiyonluğu kazandı. Genç Milli Takım formasıyla Avrupa üçüncülüğü, dünya dördüncülüğü elde etti. 23 Yaş Altı Milli Takımı'yla ise dünya şampiyonluğu yaşadı.