16 Ekim 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) yol durum raporunda tek tek belirtti.

İşte Yurt genelinde yol durumu:

İzmir Çevre Otoyolunun Otogar Kavşağı Kesimi 2-6.km.leri arasında her iki yönde orta refüjde bulunan çift konsol aydınlatma direklerinin demontaj-montaj çalışması nedeniyle 23:00-05:00 saatleri arasında sol ve orta şeritler trafiğe kapatılacak olup, ulaşım sağ şeritlerden sağlanmaktadır.

3 kilogram biber 1 milyona satıldı!  Festivalde yarım saatte satıldı... 3 kilogram biber 1 milyona satıldı! Festivalde yarım saatte satıldı...

Ankara Çevre Otoyolunun İvedik Kavşağı ile Etlik Kavşağı arasında yer alan O-20/16/ Km: 2+900 - Km: 3+500 arası Samsun istikameti(İç Çember) üstgeçit köprüsü ikileme çalışması nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, trafik diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. (2 şerit İstanbul, 2 Şerit Samsun istikameti)

TAG Otoyolunun Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı Kesimi 0-1.km.leri arasında Bahçe kavşağı mevkide yapılan onarım çalışması nedeniyle bant aktarımı yapılmış olup, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Ankara-Niğde Otoyolu Kırşehir Bağlantı Yolu Kırşehir İstikameti 2 şeritli yolun sağdan 1 şeridi kapatılmış olup trafik tek şerit olarak verilecektir.

Tekirdağ-Hayrabolu yolunun 19-26.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Tekirdağ istikametinde iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Samsun-Ankara yolunun 22-25.km.leri arasında (Havza tüneli) bakım çalışmaları nedeni ile ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-64. km. leri arasında bulunan10 adet tünel ve güzergahlarında yapılacak olan yol, bordür dipleri ve tretuvar temizlik çalışması nedeniyle 15.10.2024-18.10.2024 günleri arası (4 gün), 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Burdur-Antalya yolunun 17-18.km.leri arasında yol genişletme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Çankırı-Şabanözü-Çubuk yolunun 29-40.km.leri arasındaki asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Karaman-Ermenek yolunun 62-76. ve 82-93.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Editör: Yasin Paşalı