Şiddetin ardından Demirel, "kendimde değildim" diyerek savunma yaparken, şiddeti ifşa eden kadını suçladı. Nilsu adlı kadın, şiddet gördüğünü belirterek, gözündeki morluğu "Soranlar için ayrılık sebebimiz" notuyla sosyal medyada paylaştı.

Sosyal medyada videolarıyla tanınan Cemre Demirel, birlikte olduğu kadına fiziksel şiddet uyguladığına dair iddialarla karşı karşıya kaldı.

Öncesinde birlikte olduğu Nilsu adlı kadın, Demirel tarafından şiddet gördüğünü açıkladı.

Nilsu, Cemre Demirel'in şiddet uyguladığını itiraf ettiği mesajları da yayınladı. Demirel'in, mesajlarda kendisini "kendimde değildim" diyerek savunduğu ve şiddeti ifşa eden kadını suçladığı görüldü. Nilsu, "Cemre Demirel gibi tehlikeli bir insanın başkasına bunu yaşatmasını istemediğim için açıklama yapma kararı aldım" şeklinde konuştu.

Ayık olsam yapmazdım, dövmedim sadece vurdum

İlgili konuda sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapan Cemre Demirel, "Ayık olsam asla yapmayacağım bir hataydı. Bu arada dövmedim, sadece bir kere vurmuşum. Ben ona kendimde değilken istemeden zarar verdim. Ondan ayrılmak istememi kabullenmedi." şeklinde ifade etti.

Deniz taksi ile kano çarpıştı! Kadının ayağı koptu Deniz taksi ile kano çarpıştı! Kadının ayağı koptu

Oda arkadaşını takside dövmüş

Bu olayların gündeme gelmesinin ardından iddialara göre, Cemre Demirel'in sevgilisi olduğu belirtilen Nilsu'nun, geçtiğimiz yıl bir oda arkadaşını taksi içinde darp ettiği videolar ortaya çıktı.

Kendimi savundum

Bu konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Nilsu, "Bu olay geçtiğimiz yıl yaşandı. Şimdi neden tekrar gündeme geldiğini bilmiyorum. Benim orada yaptığım sadece kendimi savunmaktı" şeklinde açıklama yaptı.