2024 Paris Yaz Olimpiyatları dünya çapında ilgiyle takip ediliyor. Olimpiyatlardan sosyal medyada espri konusu olan görüntüler gelmeye de devam ediyor. Son olarak cinsel organı nedeniyle finale kalamayan Anthony Ammirati'ye yetişkin filminde oynama teklifi geldiği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Antony Ammirati'nin kariyeri ve hayatıyla birlikte yetişkin filmde oynama teklifine ne yanıt verdiği de gündem oldu. 

Anthony Ammirati

Peki Anthony Ammirati kimdir? İşte Anthony Ammirati'nin kariyeri ve yetişkin filmde oynama teklifine verdiği yanıt...

TFF Başkanı'ndan Erdoğan'a 'Dünya Lideri' yazılı forma TFF Başkanı'ndan Erdoğan'a 'Dünya Lideri' yazılı forma

Anthony Ammirati yetişkin filmde oynama teklifine ne cevap verdi?

2024 Paris Olimpiyatları'nda sırıkla atlama dalında yarışan 20 yaş altı Dünya Şampiyonu Fransız sporcu Anthony Ammirati, tüm dünyanın gözü önünde tuhaf bir olay yaşadı. Grup aşamasındaki kritik bir atlayış sırasında cinsel organının çıtaya çarpması sonucunda finale kalamayan Ammirati, sosyal medyanın gündemine oturdu. Fransız sporcu pek çok kullanıcının esprilerinin odağı olurken kendisine yönelik olarak 250 bin dolar değerinde yetişkin film teklifi geldiği de öne sürüldü. 

Sessizliğini koruyan Fransız sporcu TikTok'tan yaptığı paylaşımla eleştirilere yanıt verdi. İfadesiz bir şekilde poz veren sporcu gönderisine, "Performansınızdan daha fazla paketinizle ilgi çekiyorsunuzdur" notunu ekledi.

Anthony Ammirati

Anthony Ammirati kimdir? Anthony Ammirati'nin hayatı ve kariyeri...

Anthony Ammirati, 16 Temmuz 2003 doğumlu sırıkla atlamada uzmanlaşmış bir Fransız atlettir. Ammirati, 2022'de Dünya Atletizm U20 Şampiyonası'nda altın madalya da kazanmıştır.

Anthony Ammirati, Haziran 2021'de Salon-de-Provence'ta 5,72 m ile 20 yaş altı kategorisinde yeni bir ulusal rekor kırdı. Ammirati, sonraki ay, Tallinn'deki U20 Avrupa Şampiyonası'nda 5,64 m'lik atlayışıyla altın madalya kazandı.

Cali'deki U20 dünya şampiyonası sırasında, ikinci denemesinde 5.65m'lik bir atlayışla dünya şampiyonu olan Anthony Ammirati, daha sonra kişisel en iyi derecesini 5,75m ile geliştirdi. 31 Ağustos 2022'de, Sankt-Wendel'de 5.81m'lik bir atlayışla Fransız gençler sırıkla atlama rekorunu üçüncü kez kıran genç sporcu, 2018'de 6.05m'lik atlayış yapan Armand Duplantis'in ardından kategori tarihinde ikinci performans gösteren kişi oldu.

Ammirati 2024 Yaz Olimpiyatları'na katılmaya hak kazandı; ancak yaşadığı talihsiz kaza nedeniyle finallere yükselmeyi başaramadı. Ammirati'nin, cinsel organını çapraz direğe çarparak devirdiği denemelerinden birinin videosu viral oldu.

Editör: Ercan Çankaya