Yeşilçam'ın usta sanatçılarından Sevda Ferdağ, dün vefat etti. Sevda Ferdağ'ın vefat haberi, özellikle sanatçı dostlarını yasa boğdu. Onunla beraber çalışan isimlerden Hülya Koçyiğit ile Ediz Hun paylaşımlarda bulunurken, merhum sanatçı Cüneyt Arkın'ın sosyal medya hesabından da ailesi tarafından bir paylaşımda bulunuldu.

Emre Kaya'dan Mustafa Sandal'a kas göndermesi Emre Kaya'dan Mustafa Sandal'a kas göndermesi

HÜLYA KOÇYİĞİT

Yeşilçam yıldızlarından Sevda Ferdağ'a veda!

"Türk sinemasının en güzel kadınlarından, en karakterli oyuncularından çok çok sevgili, değerli sanatçımız, 60 yıllık kıymetli arkadaşım Sevda Ferdağ'ın vefat haberi ile derin bir üzüntü içindeyim. Bu satırları yazmak çok zor geliyor artık... Değer verdiğim, çok sevdiğim arkadaşlarımı, dostlarımı bir bir kaybediyorum... Canım Ferdağ, sen geride bıraktıklarınla kalplerimizde yaşamaya devam edeceksin. Mekanın cennet olsun arkadaşım. Türk sinemasının başı sağ olsun."

EDİZ HUN

Yeşilçam yıldızlarından Sevda Ferdağ'a veda!

Çok üzüldüm... Birçok Filmde beraber çalıştık. En önemlileri Gülnaz Sultan ve Gönüllü Kahramanlar'dı. Mekanı Cennet Olsun. Allah'tan Rahmet niyaz ediyorum.

CÜNEYT ARKIN (AİLESİ)

Yeşilçam yıldızlarından Sevda Ferdağ'a veda!

"Yeşilçam'ın ve Türk sinemasının sevilen oyuncularından Sevda Ferdağ'ın vefatını üzüntüyle öğrendik... Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz..."