2024 yazına dolabınız hazır mı? Bu yaz vitrinleri rengarenk göreceğiz. Ancak ondan önce 3 parça var ki yaz dolabının olmazsa olmazı. Onların modası her yaz devam ediyor.

Görenler hayran olacak! Sanat eseri gibi makyaj tüyoları! Görenler hayran olacak! Sanat eseri gibi makyaj tüyoları!

Bu senenin yaz renkleri krem, şeftali tonları, somon, su teresi, şamre mavisi, lila şeklinde sıralanıyor. Herkesin dolabında kurtarıcı bir kot veya tişört vardır. Bazen özel bir yere giderken bile lazım olur. Onlar modası geçmeyen kıyafetlerdir.

Yazın kıyafet dolabınızda mutlaka olması gerekenler!

MODASI GEÇMEYEN 3 KIYAFET

  • Beyaz tişört: Yaz modası denilince akla ilk gelen seçimdir. Herkesin gardırobunda mutlaka bir beyaz tişörtü olmalı. Beyaz tişörte ufak bir detay, küçük bir renklendirmeyle özel bir davete bile katılmanız mümkün.

Yazın kıyafet dolabınızda mutlaka olması gerekenler!

  • Mavi kot pantolon ya da etek: Mavi kot yaz kış birçok kişinin vazgeçilmez parçası. Yazın sıcak olsa da birçok kişi mavi kot pantolon ya da mavi kot eteği dolabından eksik etmez.

Yazın kıyafet dolabınızda mutlaka olması gerekenler!

  • Beyaz gömlek: Hem iş hayatında hem de özel hayatta kurtarıcı parça olan beyaz gömlek yazın vazgeçilmezi. Mağaza gezerken beyaz gömlek görürseniz almadan geçmeyin. Üstelik kombinlemesi de kolay.