Türkücü Yavuz Bingöl'ün (59), altı yıldır birlikte olduğu kendisinden 21 yaş küçük peyzaj mimarı Nilşah Ağaoğlu ile nikâh masasına oturuyor. 

MagazinBurada'nın haberine göre; Altı yıldır aşk yaşayan Nilşah Ağaoğlu ve Yavuz Bingöl, 25 Ekim'de Ayvalık'ta hayatlarını birleştirecek.

İki ünlü isim nikah şahidi 

Çift sade bir nikâh töreni planlarken Yavuz Bingöl'ün şahidi yakın arkadaşı Oktay Kaynarca, Ağaoğlu'nun şahidi ise şarkıcı Elif Buse Doğan olacak.

İşime çok büyük emeği var

Yavuz Bingöl, geçtiğimiz ekim ayında basın mensuplarının 'evlilik' sorusuna "Tanıştığımızda Nilşah 23, ben 43 yaşındaydım. Şimdi Nilşah 38 yaşında, ben de 59. Uzun yıllardır beraberiz, uzun bir yol yürüyoruz. Kısmet olursa evleniriz ve sizlerin de haberi olur. Kendisi çok detaycıdır. Yaptığım işlere de çok burnunu sokar. Sonuçta kadın olarak daha farklı bir gözle bakıyor her şeye. İşime de çok büyük emeği ve katkısı var" yanıtını vermişti.

Ahu Tuğba cenaze evinde bekletiliyor Ahu Tuğba cenaze evinde bekletiliyor

Beşinci evliliğini yapacak

Yavuz Bingöl, Ağustos 2015'te hayatını birleştirdiği dördüncü eşi Öykü Gürman ile Nisan 2016'da yollarını ayırmıştı.Bingöl 38 yaşındaki  Nilşah Ağaoğlu ile da beşinci evliliğini gerçekleştirecek.

Editör: Elif Erbay