Ünlü oyuncunun sette ‘yanlışlıkla’ katil olduğu film gösterime giriyor Ünlü oyuncunun sette ‘yanlışlıkla’ katil olduğu film gösterime giriyor

Galatasaraylı Mauro Icardi'nin medyatik eşi Wanda Nara, Arjantinli futbolcu Maxi Lopez'i terk edip Icardi ile yeni bir aşka yelken açtıktan sonra neler yaşadığını anlattı.

Son olarak, Onlyfans hesabı açıp yaptığı erotik paylaşımlarla gündeme gelen Wanda Nara  gündem olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 10. evlilik yıl dönümlerini kutlayan Icardi & Nara çifti İtalya'ya gitmiş ve romantik pozlarını sosyal medya hesaplarından sevenlerinin beğenisine sunmuştu.

Wandanaraitiraf

MAXİ LOPEZ İTİRAFLARI

Nara, ülkesi Arjantin'de katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Eski eşi Maxi Lopez'den ayrıldıktan sonra yaşadıklarını açıklayan ünlü ismin itirafları gündem oldu:

"Mauro hep çok rahattı ama ben değildim. Çok acı çektim, geceleri yatağa ağlayarak girerdim ve 'Umarım Maxi Lopez birine aşık olur' derdim. Mauro da bana 'Aptal mısın? O şu anda çok mutlu olmalı, parti yapıyordur sonuçta bekar' derdi."

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Wanda Nara, duygusal problemlerini Icardi'ye anlattığında aldığı tepkiyle daha çok üzüldüğünü belirtti.

Wandanaraitiraf2

Mine Tugay tatil dönüşü ev halini paylaştı, yorum yağdı Mine Tugay tatil dönüşü ev halini paylaştı, yorum yağdı