Beşiktaş forması giyen 21 yaşındaki futbolcu Emrecan Uzunhan, İstanbul/Bakırköy’de bir trafik kazası sonrasında yaşanan kavgada bir saldırganın hedefi oldu. İddiaya göre, Kennedy Caddesi’nde bulunan bir benzin istasyonu önünde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasının ardından, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine çağrıldı.

Emniyet görevlileri yaptıkları kontrolde, F.B. isimli bir kişinin aracının, Emrecan Uzunhan ve Y.D. adlı diğer sürücülerin araçlarıyla maddi hasarlı trafik kazasına karıştığını tespit ettiler. Tutanaklar düzenlenirken, F.B. ile Emrecan Uzunhan arasında tartışma çıktı ve F.B. saldırgan bir tavır sergileyerek Emrecan Uzunhan'a fiziksel saldırıda bulunup hakaret etti. Sonrasında F.B., olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Yapılan çalışmalar sonucunda, saldırının failleri olduğu belirlenen F.B. isimli şahıs polis tarafından yakalandı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olay sonrasında gözaltına alınan F.B., 'Darp, hakaret, kasten yaralama' suçlamalarıyla hakkında soruşturma başlatıldıktan sonra adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı.

Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, Emrecan Uzunhan'ın kız arkadaşıyla birlikte benzin istasyonu marketinin önünde polisi beklerken, kavga sırasında saldırganın kendisine yaklaştığı ve Emrecan'ın kendini korumaya çalıştığı görülüyor. Emrecan Uzunhan, saldırganı dövmedi ancak kendini savunma çabası sonucu ikili yerde düşüyor ve çevredeki kişiler tarafından ayrılıyor.

Olayın ardından Beşiktaş Kulübü, resmi web sitesi üzerinden bir açıklama yaparak Emrecan Uzunhan'a yapılan saldırıyı kınadı. Futbolcunun uyluk arka adale grubu tendon yapışma bölgesinde ciddi hasar olduğu belirtilerek cerrahi tedaviye başlandığı bildirildi.

TFF, FENERBAHÇE VE GALATASARAY DA MESAJ PAYLAŞTI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe ve Galatasaray da Emrecan Uzunhan'a geçmiş olsun mesajları yayımlayarak saldırıyı kınadılar.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serhan Çetinsaya da sosyal medya hesabından Emrecan Uzunhan'a destek vererek saldırganın en ağır şekilde cezalandırılması için çaba harcayacaklarını ifade etti.

Emrecan Uzunhan da Instagram hesabından teşekkür mesajı yayınlayarak destek veren herkese teşekkür etti.