İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, bir binanın bodrum katındaki geri dönüşüm atölyesinde yaşanan patlamada 5 kişi yaralandı.

Olay, Bağlar Mahallesi Osman Paşa Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın bodrum katındaki geri dönüşüm atölyesinde meydana geldi. Patlamanın nedeni henüz tespit edilemezken, olayın ardından yangın başladı.

Çevrede bulunanlar olayı bildirir bildirmez, itfaiye, sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Patlamada yaralanan 5 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, güvenlik şeridi oluşturarak binanın çevresinde önlem aldı ve yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangının ardından, atölyede soğutma çalışmaları devam ediyor. Bu sırada, atölyedeki patlama, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, patlamanın etkisiyle atölyenin girişindeki demir parmaklıkların savrulduğu ve atölyeden çıkan bir kişinin yanmış kıyafetlerinin çevredekiler tarafından söndürülmeye çalışıldığı görülebiliyor.