Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde tedavi gören 61 yaşındaki Fransız kadın Marie Laure Beaute'nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Beaute, omurga ve kaburga kemiği kırıklarına bağlı olarak geçirdiği ameliyatın ardından solunum güçlüğü yaşadığı için solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor.

Güvenlik güçleri, kadının Fransa'daki kızına ulaşmaya çalışıyor ve ayrıca kadının çantasından trekking rota haritası bulundu.

NE OLMUŞTU?

Bu trajik olayın ardında, Çorlu ilçesinin 20 kilometre uzağında bulunan Yenice Mahallesi'ndeki maden sahasında dolaşan avcılar, zayıf bir ses duyarak yardım istendiğini fark etmişti. Sesin kaynağına yaklaştıklarında, başında bir kask bulunan ve yere yatmış bir kadınla karşılaşmışlardı. Durumu hemen güvenlik güçlerine bildiren avcılar, bölgeye gelen sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan kadın, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne götürülmüştü. Burada yapılan müdahalenin ardından tedavisi devam ediyor.

Kadının, yüksek bir noktadan düşmüş olabileceği tahmin ediliyor ve kendisinin bir gezgin olduğu bilgisine ulaşıldı. Olayın detaylarına ilişkin soruşturma devam ediyor.

AA-20230925-32238999-32238997-TEKIRDAGDA_AVCILARIN_BITKIN_HALDE_BULDUGU_FRANSIZ_KADIN_HASTANEYE_KALDIRILDI