Metro İstanbul yetkilileri, zorunlu bakım çalışmalarının 24 Nisan Çarşamba gecesi tamamlanacağını duyurmuştu. Ancak, beklenen düzelme ertesi sabaha kadar gerçekleşmedi. 25 Nisan Perşembe sabahı normale döneceği belirtildi.

Seferlerin durmasıyla birlikte, Altunizade İstasyonu'nda aktarmalı seferlerle yolcuların taşınması sağlanıyor. Ancak, aktarma yapılan istasyonda büyük bir karmaşa yaşanıyor. Turnikelerden geçerken "Gideceğiniz yönün tam tersine gidin." uyarısı, yolcuları şaşırtıyor ve yönlendirme konusunda karışıklık yaratıyor.

Hattın bulunduğu katta ise yön tabelalarının önünde bekleyen görevliler, megafonlarla vatandaşlara gidecekleri tarafa yönelmeleri konusunda yardımcı oluyor. Ancak, süreli ekran tabelalarının çalışmaması ve bilgi eksikliği, yolculuğu daha karmaşık bir hale getiriyor.

Canına kıymaya çalışan Dilan Polat tahliye olacak mı? Canına kıymaya çalışan Dilan Polat tahliye olacak mı?

Metroyu beklemek istemeyenler için ise Üsküdar yönüne ücretsiz İETT otobüsleri tahsis edilmiş durumda. Otobüs durağında görevli olan otobüsler, belirli aralıklarla Üsküdar'a ring atarak yolcuların taşınmasını sağlıyor.