Rol aldığı dizilerdeki adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 'Aşık Shakespeare' adlı tiyatro oyununun provasında erkek rol arkadaşıyla öpüştü.

Eleştirilere yanıt vermedi

Son dönemlerde dizi ve filmlerin yanı sıra tiyatroya ağırlık veren Uraz Kaygılaroğlu Aşık Shakespeare adlı tiyatro oyununda yer alıyor. Kaygılaroğlu, oyunun provalarında erkek rol arkadaşıyla dudak dudağa görüntülenmesi sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Eleştirilerin hedefi olan Kaygılaroğlu'ndan henüz bir yanıt gelmedi.

Celil Nalçakan, Uraz Kaygılaroğlu'na destek verdi

Kardeşlerim dizisinde rol alan Celil Nalçakan, dün akşam ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet etti. Muhabirin Uraz Kaygılaroğlu'nun erkek rol arkadaşıyla öpüşmesiyle ilgili soruya cevap veren Nalçakan, 

Yıldız Çağrı Atiksoy'dan 40 uçurması! Yıldız Çağrı Atiksoy'dan 40 uçurması!

"Ben manav olsaydım elma satarak ama muz satmam demezdim. Bu mesleki bir durum. Dünyada yaşanan ne varsa oyuncu da onu ayna olarak göstermekle mükellef" dedi. Nalçakan, "Siz rol gereği bir erkekle öpüşür müsünüz?" sorusuna da "Uraz çok iyi bir oyuncu, ben o kadar iyi bir oyuncu değilim. Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değerse neden olmasın. Kadir İnanır bu hayatta Pamuk Prenses kostümü giymişti. Uraz bunu çok iyi kurtarmıştır, ben de kurtarabileceğimi bilsem neden olmasın" cevabını verdi.