15 Temmuz 2016 gecesi, Türkiye Cumhuriyetinde yaşanan tarihinin en karanlık gecesinde ünlüler dünyası sessiz kalmadı.
Hülya Koçyiğit 15 Temmuz

Hülya Koçyiğit

Deha dizisi ne zaman başlıyor? Deha hangi kanalda, hangi gün yayınlanacak? Deha dizisi ne zaman başlıyor? Deha hangi kanalda, hangi gün yayınlanacak?

"Tarih boyunca nice kahramanlık destanı yazan Yüce Türk milleti, son destanını 15 Temmuz 2016'da yazmıştır. Vatan toprağının kutsallığına, vatanın bölünmez bütünlüğüne, bağımsızlığına ve Cumhuriyet'ine her şartta sahip çıkan ve onlara gelecek zararda canını siper eden Türk milleti, o karanlık günde de bunu bir kez daha göstermiştir. Bu millet her karanlığı birlik olarak aydınlığa çevirir ve çevirmiştir, bu topraklarda karanlıklardan medet umanlar her daim bozguna uğrayacağını bilmelidir. Bugünün vesilesi ile bir kez daha vatan toprağına canını, kanını harç eden tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Allah, Türk milletine böyle günler yaşatmasın."

Demet Akalın 15 Temmuz

Demet Akalın

Acun Ilıcalı 15 Temmuz Paylaşımı

Acun Ilıcalı

Yılmaz Erdoğan 15 Temmuz

Yılmaz Erdoğan

"Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitlerimizi saygıyla anıyoruz."

Izzet Yıldızhan 15 Temmuz

İzzet Yıldızhan
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun."

Hülya Avşar 15 Temmuz

Hülya Avşar

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun."

Sibel Can 15 Temmuz

Sibel Can
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun. O karanlık gecede milletimizin cesareti ve inancı ile aydınlanan sabahı gördük. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum. 15 Temmuz'u asla unutmayacağız."

Linet 15 Temmuz

Linet
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun."

Esra Erol 15 Temmuz Paylaşımı

Esra Erol

"Bu aziz vatan için canını veren tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü."

Editör: Haber Merkezi