Işıl Yücesoy kanserle mücadelesini anlattı Işıl Yücesoy kanserle mücadelesini anlattı

Gazapizm, Sefo, Killa Hakan, Çakal, Ayben, Anıl Piyancı, Şehinşah, Contra, Baneva, Lil Zey, Cartel, Ozbi, Server Uraz, Candan Erçetin, Gripin ve Yener Çevik gibi isimler, Ceza için düzenlenen gecede sahne aldı. Gelirinin bağışlanacağı konserin sunuculuğunu ise Oğuzhan Uğur, Beyazıt Öztürk, Doğu Demirkol, Doğukan Manço ve Emre Karayel üstlendi. Konserin açılışında "Meclis-i Ala" şarkısını seslendiren Oğuzhan Uğur bir süredir bu gecenin hayalini kurduğunu belirterek,

"Hayallerimize hoş geldiniz. İyi ki varsın, iyi ki hayatımızdasın ve seni çok seviyoruz Ceza" dedi.

Ünlü rapçi Ceza'ya saygı gecesinde ünlüler geçidi

Konserde;

"Sabah Bastı Geceyi" (Savaş Çocukları) adlı parçayı seslendiren Gazapizm ise "Uzun yıllardır, sürekli savaşlarda çocukların öldüğü bir dünyada yaşıyoruz. Bu şarkı 10 seneden fazla oldu yapılalı. Bu 10 senede düşünelim ki savaşlar yüzünden ne kadar çocuk öldü. Müziğimizin savaşı durdurmayacağını düşünüyor olabiliriz. Bir çocuğun bile ölümüne engel olduysa bir şarkı, onun daha büyük bir misyonu olamaz müzik için. Sadece bu şarkı için bile saygıyı hak ediyorsun" ifadelerini kullandı.

Ünlü rapçi Ceza'ya saygı gecesinde ünlüler geçidi

Ceza, ilk solo albümü Medcezir'i 2002 yılında yayınladı ve uzun yıllar Türkçe rap müziğinin önde gelen isimlerinden biri olarak kabul edildi. İstanbul'da düzenlenen yaklaşık iki saat süren bir konserde, sanatçının "Holocaust", "Neyim Var ki", "Suspus", "Yerli Plaka" ve "Fark Var" gibi tanınmış şarkıları seslendirildi. Konser, Candan Erçetin ve Ceza'nın birlikte "Şehir" adlı şarkıyı seslendirmesiyle sona erdi.

Ünlü rapçi Ceza'ya saygı gecesinde ünlüler geçidi