Rap yapmaya başladığı döneme değinen Çakal,

Esat Arslan Samimi Analiz'de  değerlendirdi : Suriye normalleşmesi ve mülteci sorunu Esat Arslan Samimi Analiz'de değerlendirdi : Suriye normalleşmesi ve mülteci sorunu

"Koronavirüsün ortaya çıktığı dönemdi. Arkadaşlarımla stüdyoda müzik denemeleri yapıyorduk. Hepimiz birer beat üzerine bir şeyler yazmayı denedik.
İki kişinin şansı yaver gitti. Instagram’da bir paylaşım yaptık. Normal gönderilerimize göre müzik paylaşımımız çok daha fazla etkileşim aldı. Öyle olunca da ben şarkı çıkarmak istedim. Şarkı, bir ayda 2 milyonu aşkın kişiye ulaştı. “Demek ki yeteneğim var” dedim ve üzerine gittim. Ondan sonra da hiç bırakmadım."

Üretim çağında yaşıyoruz

Son dönemlerde pop müziğinin önüne geçen rap müziği hakkında  Çakal,

"Kalıcı bir durum. Bence pop ve rap arasında rekabet devam edecek. Pop şarkıcılarının hızlı üretememesi onların daha az dinlenmesine sebebi oldu. Çünkü tüketim çağında yaşıyoruz ve insanlar bir şarkıyı neredeyse bir ay dinliyor sonra unutuyor. Pop müzisyenleri çok hızlı şarkı üretemiyor. Ben bir günde 2 şarkı yapabiliyorum."

Bit pazarından kıyafet alıp satıyordum

16 yaşından beri tek yaşayan ünlü rapçi Çakal o günlerde yaşadığı zorlukları şöyle anlattı:

"Süper bir ailede büyüdüm. Ailem okumamı çok istiyordu ama okula çok uyumlu bir çocuk değildim. Lise 2’ye kadar 6 okul değiştirdim. Babamın tek istediği şey üniversite diplomam olmasıydı. 16 yaşında okuldan atıldıktan sonra bir arkadaşımla Eskişehir’e gittim. Orada üniversite için dershaneye başladım. Babam da okul okuyacağım diye izin verdi. Dershane sürecim 1 ay sürdü, ticarete atıldım. Bit pazarından kıyafet alıp satıyordum. 2 sene çok iyi paralar kazandım. Pademi başlayınca o işlerin hepsi durdu."

Çakal Danla Bilic Ilişkisi-1

Bir döneler fenomen isim Danla ile olan birlikteliğinden sonra çıkardığı şarkı "Damlarsın" şarkısını Danla Bilic'e mi yaptın sorusuna Çakal,

"Ben o şarkıyı Danla’ya yazmadım. Ben de kendimi sizin yerinize koysam öyle düşünürdüm. Önce melodiyi düşündüm, ardından “ne olabilir” dediğimde aklımda dönen kelimeler, yaşanmışlıklardan esinlenince o laflar çıktı. Orada benim için tek anlam taşıyan şey “değerini kaybedince anlarsın” sözü. Herkese hitap eden kısmı da o. Ama Danla’ya yazdığım düşünülüyorsa da düşünülsün."

Çok antipati topladım

"Son zamanlarda hayatından çok fazla insan çıkarmasıyla meşhur bir adamım. Ekibimde hataya hiç yer yok. Bu sert tutumdan dolayı başarım kalıcı oluyor. Bir de benim üzerimde daha çok eleştiri var. İlk çıktığımda çok gaza gelen, herkese sallayan bir tip olduğumdan çok fazla antipati oluşturdum. 18 yaşında başlayıp herkesin gözü önünde büyüdüm. Hareketlerimi düşünerek yapmıyordum."

İleriye dönük hedeflerinden bahseden ünlü rapçi,

"Hayatımda yapmak istediğim çoğu şeyi yaptım. Rap’le ilgili de hayalim var ama en büyüğü bu. Çok fazla spor yapıyorum. Antartika’da hiç tırmanılmamış bir dağa tırmanıp kendi ismimi vermek istiyorum. Bunları yapmadan ölmeyeceğim."


Benden büyük kızlarla birlikte oldum o ilişkiler beni çok büyüttü

Hep böyle olgun muydun sorusuna Çakal,

"Değildim. Ben genelde yaşıtlarımla takılmak yerine hep büyüklerle arkadaş oldum. Kız arkadaşlarım da öyle. Son 3-4 kız arkadaşım hep benden 6-7 yaş büyüklerdi. O ilişkiler de beni çok büyüttü. Bence ilişki, insanı çok büyütüyor."

Teoman Çakal

Teoman'ın gençliği gibiyim

Teoman'la  “Beni Her Yerden Engellemiş” şarkısında düet yapan Çakal, Teoman hakkında

"Teoman’ın gençliği gibiyim. O yüzden seviyor o da beni. Gençliğine benzetiyor bence. Konuşuyoruz arada." dedi.

Editör: Elif Garip