Umut Akyürek ve ses sanatçısı Oktay Ertuğrul, 2004 yılında evlenmiş ve 2005'te kızları Melek Bal'ı kucaklarına almıştı. Kızıyla ilgili daha önce hiperaktivite tedavisi gördüğünü açıklayan sanatçı, son zamanlarda ergenlik döneminin de etkisiyle zor günler geçirdiğini paylaştı. Akyürek, "Herkesin bir sınavı var, benimki de kızım" sözleriyle kızının yaşadığı zorlukların ailesini nasıl etkilediğini dile getirdi.

"Polis çağırmak zorunda kaldım"

Son yaptığı açıklamalar ise daha da çarpıcıydı. Kızının öleceği ya da birini öldüreceğinden korktuğunu belirten Akyürek, eşine bıçakla saldırdığını ve kendisini de darp ettiğini ifade etti. Sosyal medyadaki videosunda, "Çok büyük bir kriz yaşıyor. İki gündür yoktu, polis çağırmak zorunda kaldım. Daha önce de defalarca çağırdık ama sonuç alamıyoruz" dedi.

Melis Sezen kardeşinin doğum gününü küçüklük fotoğrafıyla kutladı sosyal medyada viral oldu Melis Sezen kardeşinin doğum gününü küçüklük fotoğrafıyla kutladı sosyal medyada viral oldu

Akyürek, yaşananların altında yatan en büyük nedenin madde bağımlılığı olduğuna dikkat çekti ve bu konudaki çözüm eksikliğine vurgu yaptı. Son dönemde gençlerin karıştığı suç olaylarını hatırlatan sanatçı, bu durumun toplumda nasıl derin yaralar açtığını ifade etti.

Editör: Elif Erbay