Dünya

Ukrayna Rusya'ya saldırı düzenledi...Rusya tahliye emri verdi!

Ukrayna, Rusya’nın batısındaki Tver bölgesine insansız hava araçları ile saldırı düzenledi.  Rusya, Tver bölgesindeki bir kasaba için tahliye emri verdi.

Abone Ol

Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan hava saldırıları devam ediyor. Som olarak Ukrayna, Rusya’nın batısındaki Tver bölgesine insansız hava araçları ile saldırı düzenledi. 

Rusya tarafından yaşanan saldırı ile ilgili açıklama yapıldı. Bölge Valisi Igor Rudenya, Toropets kasabasına düşen İHA parçalarının yangın neden olduğunu ve ekiplerin yangını kontrol altına almaya çalıştığını duyurdu.

Rusya tahliye emri verdi

Ukrayna’nın kasabadaki bir mühimmat deposunu vurduğu iddia edildi. Yaşanan saldırıda kasabada şiddetli patlama sesleri duyulduğunu öğrenildi. Rusya saldırı sonrası Tver bölgesindeki bir kasaba için tahliye emri verdi. Tahliye emri sonrası kasabaya otobüsler sevk edildi.Bölgedeki okullarda eğitime ara verildi.

Ukrayna’nın gece saatlerinde Rusya'nın batısındaki Bryansk, Kursk, Oryol, Smolensk bölgelerini de hedef aldığı ve Rusya tarafından yapılan açıklamada Ukrayna’ya ait 54 insansız hava aracı ve 2 füzenin düşürüldüğü açıklandı.