30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, 2024 yılında da tüm yurtta coşkuyla kutlanacak. Milli bayramımıza özel olarak hazırlanan etkinlik takvimi, milyonlarca vatandaşı Türk bayrakları eşliğinde kutlamalara davet ediyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenecek olan ücretsiz konserler, bayram coşkusunu doruklara taşıyacak. İşte, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel konserler ve etkinliklerin detayları!

Filyos'ta çekildi İngiltere'ye davet edildi Filyos'ta çekildi İngiltere'ye davet edildi

İstanbul 30 Ağustos Etkinlik Takvimi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Zafer Bayramı’nda şehrin dört bir yanında etkinlikler düzenliyor. Kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri için toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olacağı 30 Ağustos’ta, ana kutlama merkezi Eminönü Meydanı olacak. Sevilen sanatçılarla dolu bir program, İstanbulluları bekliyor.

Sena Şener Konseri: Eminönü Meydanı’nda saat 19.30’da kapı açılışının ardından, Sena Şener sahne alacak.
An Epic Symphony & Cem Adrian Konseri: 30 Ağustos Zafer Bayramı, Cem Adrian’ın sahne alacağı bu özel konserle taçlanacak. Birsen Tezer, Aylin Aslım, Gökhan Kılıç ve Özlem Çelik de konuk sanatçılar olarak gecede yer alacak.
Zeynep Bastık Konseri: Beylikdüzü Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda Zeynep Bastık’ın performansıyla 30 Ağustos’un coşkusunu yaşayabilirsiniz.
Duman Konseri: Çerkezköy Kentpark’ta saat 21.00’de Duman, en sevilen şarkılarıyla sahne alacak.
Ece Seçkin Konseri: Bayrampaşa Adapark Amfi Tiyatro’da saat 21.30’da Ece Seçkin sevenleriyle buluşacak.
Emir Can İğrek Konseri: Çatalca’da Emir Can İğrek konseriyle Zafer Bayramı coşkusu yaşanacak.
Yeni Türkü ve İlyas Yalçıntaş Konseri: Sancaktepe’de bu iki değerli sanatçı sahne alacak.

Ankara 30 Ağustos Konserleri 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel olarak Tan Taşçı konseri düzenliyor. Ücretsiz olarak gerçekleşecek konser, Atatürk Orman Çiftliği’nde saat 20.30’da başlayacak. Ayrıca, Etimesgut’ta Haluk Levent sahne alacak. Göksu AVM önü Eryaman’da saat 20.00’de başlayacak konserle, bayram coşkusu zirveye ulaşacak.

Tan Taşçı Konseri: Atatürk Orman Çiftliği’nde 20.30’da başlayacak. Ring seferleri, Zafer Çarşısı’ndan 16.00 ile 24.00 arasında hizmet verecek.
Haluk Levent Konseri: Etimesgut Göksu AVM önü Eryaman’da saat 20.00’de Haluk Levent sahne alacak. Konserin ardından Zafer Bayramı Partisi (DJ Show) ve dilek balonu uçurma etkinliği düzenlenecek.
Çankaya Belediyesi Etkinlikleri: Abidinpaşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi’nde Tolga Kaya ve Uğur Aslan konseri düzenlenecek. Çayyolu Muharrem Dalkılıç Parkı’nda ise Melihat Gülses, Tahir Ayoğlu Ensemble eşliğinde sahne alacak.

İzmir 30 Ağustos Konserleri ve Etkinlikleri 2024

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında kent genelinde birçok etkinlik düzenliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Konak Meydanı Kemeraltı girişinde saat 18.00’de geleneksel marşlardan oluşan repertuvarıyla İzmir halkıyla buluşacak.

Kortej Yürüyüşü: Bornova Bayraklı Sınırı (Özkanlar Migros Karşısı) saat 20:00’de kortej yürüyüşü ile bayram coşkusu başlayacak.
İlyas Yalçıntaş Konseri: Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda saat 21:00’de İlyas Yalçıntaş sahne alacak.
30 Ağustos’ta Büyük Coşku Sizi Bekliyor!
İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenecek ücretsiz konserler ve etkinliklerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu doyasıya yaşayabilirsiniz. Bu özel günde, milyonlarca vatandaşla birlikte bayrağımızı gururla dalgalandırmaya davetlisiniz! Unutulmaz bir bayram için planlarınızı şimdiden yapın!

Editör: Elif Erbay