Ülkemizin çocuklara yönelik en büyük etkinliği olan "Yaratıcı Çocuk Festivali", bu yıl 5. kez düzenleniyor. Festival, çocukların beceri ve yaratıcılıklarını keşfetmelerine olanak tanıyan 100’den fazla eğlenceli ve öğretici etkinlikle dolu olacak. Aileler ise söyleşiler ve konserlerle keyifli vakit geçirirken, çocuklarıyla birlikte unutulmaz anlar yaşayacaklar.

Fotoğrafçılar, Ekinoks Maratonunda yarışacak Fotoğrafçılar, Ekinoks Maratonunda yarışacak

Festival Programı Dopdolu

"Yaratıcı Çocuk Festivali" binlerce çocuğu; yaratıcı sanat atölyeleri, ekoloji, tasarım, bilim, trafik ve ileri dönüşüm gibi alanlarda gerçekleştirilecek nitelikli atölyelerle buluşturacak. Aileler ise konserler, eğlenceli şovlar ve seçkin markaların hazırladığı ikram ve etkinliklerle iki günün tadını çıkaracaklar. Festival sahnesinde Evrencan Gündüz, Nejat Yavaşoğulları ve Safiye gibi özel isimler yer alacak. Ayrıca yaratıcı kabare, büyüleyici cycling, fantastik bilim, bubble ve balon katlama şovları, pandomim sanatçıları, jonglörler, sihirbazlar, hediyeler, yarışmalar ve sürprizlerle dolu bir hafta sonu ziyaretçileri bekliyor.

Aile Boyu “Ekonomik” Eğlence!

Festivalin en önemli özelliklerinden biri de ekonomik olması. Ziyaretçiler, tek biletle atölyeler, stand etkinlikleri, ortak alan aktiviteleri, gösteri ve konserlerden oluşan 100’den fazla kaliteli etkinliğe katılabilecekler.

Dünyanın önde gelen yazı ve boyama gereçleri markası Faber-Castell, festivalin ana sponsoru olarak 5. yılında da çocukları yaratıcılığa teşvik etmek ve ilham vermek adına desteğini sürdürüyor.

Titizlikle planlanan her anıyla çocuklar ve aileler için mutluluğun adresi olan "Yaratıcı Çocuk Festivali", İstanbul'un etkinlik gündeminde ilk sırada yer alıyor ve festivale 20 binin üzerinde katılım bekleniyor.

Editör: Elif Erbay