A Milli Takım FIFA sıralamasında yerini korudu A Milli Takım FIFA sıralamasında yerini korudu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarı finalinde İtalya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye-İtalya maçı, yarın saat 21.00'de TRT 1'de canlı olarak yayınlanacak. Mücadele, Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da TSİ 21.00'de başlayacak.

Türkiye-İtalya Maçı Hangi Tarihte ve Saatte?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 yarı finalinde yarın İtalya ile karşılaşacak. Karşılaşma, Türkiye saatiyle 21.00'de başlayacak ve TRT 1'de canlı yayınlanacak. İtalya'ya C Grubu'nun liderlik maçında 3-0 kaybeden milliler, bu karşılaşmanın rövanşını almak için parkeye çıkacak.

TÜRKİYE İTALYA VOLEYBOL MAÇI İZLEME LİNKİ 

Filenin Sultanları Finale Yürüyor

Grubunda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan milliler, ikinci olarak çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazanmıştı. Ay-yıldızlılar, çeyrek finalde Çin'i 3-2 yenerek tarihinde ilk kez yarı finale çıkma başarısı gösterdi. Milliler, İtalya'yı geçmesi durumunda Brezilya-ABD eşleşmesinin galibiyle finalde altın madalya için mücadele edecek.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası yarı final maçında da İtalya ile karşılaştı. Rakibini zorlu mücadelede 3-2 yenen milli takım, yenilgisiz yükseldiği finalde de Sırbistan'ı geçerek Avrupa şampiyonu oldu.

Editör: Haber Merkezi