Meteoroloji Genel Müdürlüğü 30 Ağustos hava durumu tahminlerini yayınladı. Yayınlalan tahminlere göre bugün ülke genelinde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahminlerine göre bugün gökyüzü ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Akdeniz’in Toroslar kesimi ile Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve güneydoğu kesimleri, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Kütahya çevreleri ile Van'ın doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçecek. Yağışlar ise özellikle Kırklareli, İstanbul ve Kocaeli'nin kuzey kesimleri, İskenderun Körfezi, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey tarafında kuvvetli olacak.

Ağrı Dağı’na ilk kar düştü Ağrı Dağı’na ilk kar düştü

Meteoroloji; ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, kuvvetli rüzgar gibi tüm yaşanabilecekler için uyarıda bulundu. Vatandaşları dikkatli ve  tedbirli olmaya çağırdı.

Editör: Uğur Kaçar