Bugün hava nasıl olacak? Hava durumu raporu nasıl? Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2 Eylül 2024 günü için hava durumu tahminlerini yayınlandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin durumu tahminlerini yayınladı. Yayınlanan tahminlere göre bugün ülke genelinde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar ise hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Bugün hava durumu nasıl olacak? 14 Eylül 2024 güncel hava durumu tahminleri Bugün hava durumu nasıl olacak? 14 Eylül 2024 güncel hava durumu tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahminlerine göre ise ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi, Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Çankırı çevreleri ile İstanbul ve Kırklareli'nin kuzey kıyılarında yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji, hava durumundan kaynaklı ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, kuvvetli rüzgar gibi tüm yaşanabilecekler için uyarıda bulundu. Vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.

Editör: Uğur Kaçar