Türkiye’yi 2024 Paris Yaz Olimpiyatları’nda takım sporlarında temsil eden tek takım olan A Milli Kadın Voleybol Takımı ikinci maçını Dominik Cumhuriyeti ile oynayacak. Dominik Cumhuriyeti olimpiyatlarda ilk maçında İtalya’ya mağlup oldu. Geçtiğimiz aylarda Milletler Ligi’ne çeyrek finalde veda eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris Olimpiyatları’ndan madalyayla dönmeyi hedefliyor. Çeyrek finallerde mücadele edecek 8 takım arasında yer almak isteyen Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti galibiyetiyle birlikte çeyrek finali garantilemeyi planlıyor. Peki Türkiye - Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, Filenin Sultanları olimpiyat maç programı…

Filenin Sultanları’nın maç programı

26 Temmuz’da başlayan Paris Yaz Olimpiyatları 11 Ağustos Pazar günü sona erecek. Voleybolda heyecan devam ederken A Milli Voleybol Takımı ikinci maçını Dominik Cumhuriyeti ile oynayacak. Filenin Sultanları’nın maç programı ve karşılaşmanın yayınlanacağı kanal merak konusu oldu…

 İşte, voleybolda millilerin maç programı:

Filenin Sultanları olimpiyatlarda ilk maçını 29 Temmuz Pazartesi günü oynadı. Milliler, rakibini 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup etmeyi başardı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı ikinci maçını Dominik Cumhuriyeti ile oynayacak. Karşılaşma 1 Ağustos Perşembe günü saat 10:00’da başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

C Grubu’nda son maçındaysa Türkiye, grubun zorlu takımlarından İtalya ile karşı karşıya gelecek.

Olimpiyatlar c grubu puan durumu
 

1- İTALYA 3 PUAN

2-TÜRKİYE 0 PUAN

3- HOLLANDA 0 PUAN

4-DOMİNİK CUMHURİYET 0 PUAN

 

Nuri Şahin ilk Şampiyonlar Ligi maçını farkla aldı! Nuri Şahin ilk Şampiyonlar Ligi maçını farkla aldı!

‘Dominik gerçekten iyi bir takım’

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Danielle Santarelli, Dominik Cumhuriyeti maçını değerlendirdi. Santarelli açıklamalarında “Bu maça odaklanmalıyız çünkü onlar da iyi bir takım. İyi oyuncuları var. Martinez kardeşler hücumda çok iyi. Pena gibi iyi bir oyuncuya da sahipler. Uzun boylu ve yükseğe sıçrayan oyuncuları var, onlara karşı da işimiz kolay değil. Gerçekten iyi bir takım. Castillo dünyanın en iyi lider oyuncularından biri. Dominik'in gerçekten iyi bir takım olduğunu ve iyi bir motivasyonla başlarlarsa, onlara karşı oynamanın çok zor olduğunu unutmamalıyız" ifadelerini kullandı.

Editör: Ercan Çankaya