Dün, Denizli-Afyonkarahisar kara yolu Çardak Havalimanı Kavşağı'nda Bir turizm şirketine ait İ.T. yönetimindeki 34 AE 1422 plakalı otobüs, Ş.Ş.U. idaresindeki 64 ABN 370 plakalı otomobille çarpışmıştı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan otobüs, refüjdeki kara yolu yönlendirme tabelası direğine çarparak durabilmişti.

denizli tur otobüsü olay yeri 2

Feci kazada ürücüler ile otobüste bulunan muavin, rehber ve Tayland uyruklu 26 turist yaralanmıştı. Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan rehber Mehmet İlhan ile Tayland uyruklu turist Suwicha Yamsuk (50) hayatını kaybetmişti.

Rehber Mehmet İlhan'ın (31) cenazesi, ailesi tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgundan teslim alınarak Muğla'nın Menteşe ilçesine götürüldü. 

denizli tur otobüsü olay yeri 3

2 TAYLANDLI TURİSTİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR 

Tedavisi süren yaralılardan Nutthaphan Jiwakeait (44) ise tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Taylandlı 2 kişinin cenazelerinin ise işlemlerinin ardından konsolosluk yetkililerine teslim edileceği öğrenildi.

Bahçeli'den gönderme iddiasına ilişkin açıklama: Bir şey söylemek istesem muhatabına doğrudan söylerim Bahçeli'den gönderme iddiasına ilişkin açıklama: Bir şey söylemek istesem muhatabına doğrudan söylerim

2 Taylandlı turistin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, gözaltına alınan otomobil sürücüsü Ş.Ş.U'nun emniyetteki işlemleri sürüyor.