CHP yerel seçimlere kriz ve kavgaların gölgesinde gidiyor. Parti içerisinde kontrolü Ekrem İmamoğlu'na kaptıran ve eş başkan konumuna düşen Özgür Özel, en kritik illerde bile aday çıkaramadı.

Tunç Soyer : "Değişim sloganının altı boşaltıldı.''

Tunç Soyer reddetmişti: Özgür Özel’in önerdiği görevin ne olduğu ortaya çıktı Tunç Soyer reddetmişti: Özgür Özel’in önerdiği görevin ne olduğu ortaya çıktı

Narlıdere Metrosu Açılış Töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP'ye sitem dolu sözlerle yüklendi. Hedefine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Genel Başkan Özgür Özel'i koyan Soyer,

"Ne yazık ki bugün, değişim sloganın altının boşaltılarak, hedefinden koparıldığını ve umutların sönümlendiğini üzülerek görüyoruz." dedi..

Tunç Soyer : "Değişim sloganının altı boşaltıldı.''

Kendisinin anketlerde birinci çıktığını savunan Soyer,

"Vatandaşın talepleri tek ve en gerçek yol göstericidir. En yüksek örgüt desteği alana, başarılarıyla uluslararası alanda en yüksek makama getirilene, anketlerde birinci çıkana, onlarca esere bir teşekkürü çok görenlere buradan sitem ediyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya MKB başkanı El-Kebir'i kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya MKB başkanı El-Kebir'i kabul etti

Tunç Soyer : "Değişim sloganının altı boşaltıldı.''

"Unutmasınlar! Ben uzun mesafe koşucusuyum" diyen Soyer sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugüne kadarki hattımız İzmir Büyükşehir Belediyesiydi. Bundan sonra sathımız, tüm Vatan olacaktır. Biz, birlikte çok güçlüyüz. Bu asla bir son değil. Selam olsun sana İzmir!"

Tunç Soyer'den CHP teklifine şok yanıt! Tunç Soyer'den CHP teklifine şok yanıt!

Aday belirleme sürecinin adaletli bir şekilde yürütülmediğini, anketlerin dikkate alınmadığını söyleyen Soyer, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamasında Genel Merkezi suçlamıştı.

"Bu bir siyasi cezalandırmadır. Genel Merkez tarafından kapalı kapılar ardında yürütülen çalışmalar, yapıldığı söylenen memnuniyet anketleri, sayısı, yöntemi ve sonuçları usulen ve esasen adil değildir. Adaylık süreçlerinde tüm belediye başkanları için aynı objektif kriterlerin uygulanması gerekirken, ne yazık ki böyle olmamıştır" diyen Soyer, kendisine nezaketsizlik yapıldığını da vurgulamıştı..

Tunç Soyer : "Değişim sloganının altı boşaltıldı.''

Cemil Tugay kararının ardından Tunç Soyer  CHP Genel Merkezi'ni topa tuttu Cemil Tugay kararının ardından Tunç Soyer CHP Genel Merkezi'ni topa tuttu