Tescilli güzel ve ünlü oyuncu Tuğba Melis Türk, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı City’s'de köpeğiyle görüntülendi. Survivor 2020’de Ünlüler Takımı'nda yer alan 33 yaşındaki Türk, yarışmanın zorluğu hakkında dikkat çekici açıklamalar yaptı.

"İki Haftada Dokuz Kilo Verdim, Yemek Verilmiyor"

Survivor 2020'de yaşadığı zorluklardan bahseden Tuğba Melis Türk, "Yemek yemeyi çok seven biri olarak zorlandım. Dayanmak gerçekten güç. 'Yemek veriliyor' diye polemikler çıktı ama ben oradaydım, yemek verilmiyor. İki haftada dokuz kilo verdim" diyerek yarışmanın ne denli zorlu olduğunu vurguladı.

66B61A89763F277308Da14E2

Erdal Özyağcılar takipçilerini geçmişe götürdü Erdal Özyağcılar takipçilerini geçmişe götürdü

"Yeni Projeleri Okuyorum, Farklı Bir Rol İstiyorum"

Yeni projeler hakkında da bilgi veren Türk, "Sinema ve dizi projelerini okuyorum. Bana farklı gelen bir rolde yer almak isterim" dedi. Oyunculuk kariyerinde yeni bir döneme hazırlandığını belirten Türk, kendini farklı rollerle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlıyor.

"Kışın Zor Bir Dönem Projesinde Yer Aldım"

Kış aylarında bir dönem projesinde yer aldığını ifade eden oyuncu, "İlk kez dönem projesi yaptım ve gerçekten zordu. Sabah 05.00'te kalkıyordum. Bilmediğim kelimelere bakmak zorunda kaldım ve kostümler oldukça ağırdı" şeklinde konuştu.

Yaz Tatili: "Datça'da Fiyatlar Makuldu"

Yaz tatilini Mısır, Fethiye ve Datça’da geçirdiğini belirten tescilli güzel, tatil fiyatlarına dair de görüşlerini paylaştı. "Herkes fiyatlardan bahsediyor ama Datça’da fiyatlar makuldü. Esnaf için de zor bir durum. Genel olarak bakıldığında herkes mağdur" açıklamasıyla tatilcilerin yaşadığı ekonomik zorluklara değindi.

Tuğba Melis Türk: "Sakın Yanlış Bir Şey Yazmayın!"

Son olarak basına yönelik uyarıda bulunan Tuğba Melis Türk, "Sakın yanlış bir şey yazmayın!" diyerek basın mensuplarına esprili bir mesaj verdi.

Editör: Haber Merkezi