'Ateşe Düştüm' parçasıyla popüler olan genç müzisyen Mert Demir ile yeni bir ilişkiye başlayan Serenay Sarıkaya, daha önce hem Çağatay Ulusoy'la, hem de Kerem Bürsin'le hem de Cem Yılmaz'la aşk yaşamıştı.
Geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya hakkında röportaj veren ünlü oyuncu Kerem Bursin, "Serenay'a bayılıyorum, muazzam bir insan, çok da seviyorum. Çağatay'la ilk defa tanıştım, aşırı tatlı bir insan" açıklamalarını yapmıştı.

Hadise, Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda göz kamaştırdı Hadise, Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda göz kamaştırdı

Serenay Sarıkaya 2

Reklam ilişkisi iddialarına alaycı cevap vererek yalanladı

Şimdilerde Mert Demir ile aşk yaşayan Sarıkaya hakkında gündeme 'reklam ilişkisi' haberleri çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde dijital platformda yayınlanan dizisinin galasında, muhabirlerin: "Mert Demir Reklam Aşkı mı?" sorusunu yanıtlayan Sarıkaya "Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya?" diyerek tepki vermişti.

Son olarak Tuğba Ekinci katıldığı bir programda şimdilerde popüler oyuncular arasında gösterilen Serenay Sarıkaya hakkında bir iddiada bulundu. Ekinci'nin söylediğine göre; Sarıkaya 17 yaşındayken Ahmet Kural ile aşk yaşadı.
 

Editör: Haber Merkezi