ABD'de Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı Donald Trump ve Demokratların adayı Kamala Harris 10 Eylül'de ABC televizyonunda tartışmaya hazırlanıyor.

İsrail’in Lübnan’a saldırılarının 3. dalgası bir kara harekâtı olabilir İsrail’in Lübnan’a saldırılarının 3. dalgası bir kara harekâtı olabilir

Tarih belirlendi 

Kamala Harris'in meydan okuması üzerine, Trump, Florida'daki malikanesinde düzenlediği basın toplantısında, "başkan yardımcısıyla görüşmeyi sabırsızlıkla beklediğini ve Fox News, ABC ve NBC ile anlaşmaya vardığını" söyledi.
Trump, 4, 10 ve 25 Eylül tarihlerinde Demokrat rakibi Kamala Harris'le canlı yayın tartışmasına hazır olduğunu açıkladı.
Trump ayrıca Başkan yardımcısı adayları Cumhuriyetçi JD Vance ile Demokrat Tim Walz'un da karşı karşıya geleceği bir diğer canlı yayının da CBS News kanalında olacağını söyledi. 
Trump, Harris'in canlı yayınlarda kötü performans sergilediğini belirtti. 
ABC News, 10 Eylül'de başkan adaylarını ağırlayacağını duyurdu.  Kanal'dan yapılan açıklamada, "Başkan Yardımcısı Harris ve eski Başkan Trump, ABC tartışmasına katılacaklarını doğruladılar," denildi. 
 
 

Editör: Burçin Çelikkol