HABER MERKEZİ

İhanet örgütü FETÖ’de her gün yeni bir foya, yeni bir kavga ortaya çıkıyor. Bu kez de terörist elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen ve Emre Uslu birbirine girdi. 

Kavganın fitilini, bu yıl FETÖ içindeki birçok pisliği ifşa eden Ebuseleme Gülen ateşledi. Gülen,  X hesabından dün bir paylaşım yapıp FETÖ’nün sözde gazetecileri Ekrem Dumanlı ve Emre Uslu’yu “zarf gazetecisi, çanta gazetecisi” olmakla suçladı. Gülen, Uslu’nun FETÖ’nün sosyal medyada algı operasyonları yapan trol çetesi yönettiğini ve beslediğini iddia etti.  

“Çanta çocuğu… Satılmış”

Ebuseleme Gülen, paylaşımında; “Eskiden gazeteci dediğin namusuyla gider hapis yatardı. Bizim Ekrem ve çetesi ise zarf alıp villalarda yatıyor. Bir yaraya parmak basmadıkları gibi, utanmadan benim zekama laf söylüyor satılmış hizmet gazetecileri. Seni analitik zekam ile döverim Emre Uslu. Bu arada sana zarf gazetecisi dedim, haksızlık oldu, özür. Sen zarf değil çanta gazetecisisin. Sana para çantayla geliyordur çünkü altında beslemen gereken bir trol ordusu var di mi? Çanta çocuğu seni. 12 yıldır anamızı ağlattınız yetmedi di mi? Defolup gideceksiniz bu hizmetten satılmışlar” şeklinde ağır ifadeler kullandı. 

FETÖ’nün polis kökenli tetikçilerinden Emre Uslu, Fetullah Gülen’in öz yeğeninin bu ağır sözlerine X hesabından yanıt verdi. Uslu şunları yazdı: “Bu şahıs ilk çıktığında çevresindeki herkes ‘hasta, şizofren, yalan söyler’ derken ben, anlattıklarını dinleyip, farklı yöntemlerle çek edip, ‘anlattıkları yalan değil, kurduğu bağlamı yanlış’ yorumları yapmıştım. Şimdi benimle ilgili iddia ettiklerinin tamamı yalan. Kendisiyle hayatımda karşılaşmadım. Benimle ilgili dedikodudan başka bir şey bilme ihtimali sıfır. Buna rağmen benimle ilgili böyle arsız yalanlar sıkıyorsa kim bilir kiminle ilgili neler söylemez?”

“Ekrem’ini de al defol git! Kripto!”

Ebuseleme Gülen, Uslu’nun bu paylaşımına daha sert bir karşılık verdi. “Sen kimsin, benim zekama laf söylüyorsun, mal!” ifadelerini kullanan yeğen Gülen, Uslu’yu ‘kripto’ olmakla suçladı. Gülen cevabında şöyle yazdı: “Sen kimsin benim zekama laf söylüyon mal. O Ekremini de al git bir oda aç konuşun Ebu’nun şizofrenliklerini. Söylediğim herşey doğrudur. Sen kripto bir cemaatçisin. Sen aylarca şizofren de bana. Arkamdan konuş. Sonra zekama laf et. Benim ‘abileri teslim edelim’ fikrim senin hayatın boyunca söylediğin herşeyden daha kıymetli ve analitik. Sen bunu göremiyorsun çünkü bu süreç sizin işinize geliyor. Sizler milyonların hayatını kararttınız ve hala utanmadan masumlar üstünden sefa sürüyorsunuz. Hele bir daha benim yada herhangi bir hizmet mensubunun çözüme yönelik fikrini aşağıla. Bir siz biliyonuz zaten herşeyi. 12 yıldır anamız ağlıyor senin gibi analitik gazeteciler yüzünden. Fikirlerimize saygılı olacaksınız ve s… olup gideceksiniz bu hizmetten”.

“Hodri meydan!”

Emre Uslu kavgayı bir adım öteye taşıyarak Ebuseleme Gülen’e “hodri meydan” çekti. Uslu  şunları yazdı: “Daha önce bu şahsı ciddiye alıp videolar yaptığım için herkesten özür dilerim. Bir yerinden uydurduğu şeyi arsızca söyleyip iftira atmaktan bir gram geri duymuyor. Bırakın trol çetesi kurmayı tek bir kişiyle bile böyle bir ilişkim olduğunu yeryüzünde kimse söyleyemez. Hodri meydan!”

Ümit Özdağ: Sağlık Bakanının istifasını isteyeceğiz! Ümit Özdağ: Sağlık Bakanının istifasını isteyeceğiz!

“Cevdet’in 35 evi var!”

Ebuseleme Gülen, 9 Ekim’de yaptığı bir X paylaşımında da, geçen ay Fetullah Gülen’i kaçırıp başka bir yere götürdüğü söylenen Cevdet Türkyolu’na ağır sözlerle yüklenmiş; “Cevdet itinin en masum suçu 35 evi olmasıdır. Diğer ettiklerini unutmayın. Bu adam darbecileri aramıza aldı. Hepimizin hayatını kararttı. Onun yüzünden vatanımızı, yuvalarımızı, evlatlarımızı ve işlerimizi kaybettik. Allah’ın laneti üzerine olsun Cevdet. İşkenceci darbeci ve hırsızsın” demişti.

Editör: Elif Erbay