Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, dün yaptığı açıklamada, dünyaca ünlü bir golcüyle görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Şu anda Burnley forması giyen Hollandalı futbolcu ile temas halinde olduklarını ve Onuachu transferini de bitirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Oğuzhan Özyakup neden futbolu bıraktığını açıkladı Oğuzhan Özyakup neden futbolu bıraktığını açıkladı

Başkan Doğan’dan taraftara müjdeli haberler

Trabzonspor transferde hareketli günler yaşarken, Başkan Ertuğrul Doğan, taraftarları sevindirecek haberler verdi. Golcü arayışlarında önemli mesafeler kat ettiklerini belirten Doğan, “Onuachu transferinde sona yaklaştık. Kendisi ve ailesi şehri çok sevdi, burada kalmak istiyor. Kulübüyle görüşmelerimizde pozitif ilerlemeler kaydettik. Önümüzdeki hafta bu transferi sonuçlandırabiliriz. Onuachu dışında, önemli bir santrfor daha gündemimizde. Dünyaca bilinen bir oyuncu ile görüşüyoruz” dedi.

Weghorst iddiası

Trabzon yerel basınından 61 Saat’in haberine göre, bu dünyaca ünlü golcü Wout Weghorst. Bir dönem Beşiktaş forması da giyen ve şu anda Burnley’de oynayan Hollandalı golcünün Trabzonspor’un transfer listesinde olduğu belirtildi. Kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi olan Weghorst’un piyasa değeri ise 6 milyon Euro olarak ifade ediliyor.

Muhammed Cham transferinde sorun yok

Başkan Doğan, açıklamasında şu ifadelere de yer verdi: “Tahminen 5 veya 6 transfer daha gerçekleştireceğiz gibi görünüyor. Muhammed Cham ile ilgili bir problemimiz yok. Uğurcan’ın Avrupa’da oynama hayali var. İyi bir talip olursa izin vereceğiz. Ancak henüz resmi bir teklif almadık.”