Enis Yıldırım yazdı:

Bordo mavili takımın ileri uç oyuncuları yakaladıkları pozisyonları hovardaca harcayınca, rakip Karagümrük ikinci kez geldiği Trabzon kalesinde golü buldu. Gol sonrasında Trabzonspor'un baskısı vardı ama forveti olmayan takımın oyuncuları son vuruşları yaparken oldukça beceriksizdi. Taki, Enis Bardhi'nin dışarı giden şutu rakibe çarpıp gol olunca, bordo mavili takım derin bir nefes aldı. Oyunun kırılma anı ise Taha'nın Emre Mor'un vuruşunu kurtarmasıydı.

Liverpool'dan müthiş veda Liverpool'dan müthiş veda

İlk yarıda istediğini alamayan ve ikinci yarıda değişime gitmeyen Abdullah Avcı'yı rakip takımın oyuncusu kurtardı. David Biraschi, topu kendi kalesine gönderince bir taşla iki kuş vurdu. Biraschi hem kendini hem de takımını yaktı. Bu golün ardından dağılan Karagümrük, sonrasında bir de forvet oyuncusu Marcos'u kaybetti. Şota sahanın en iyisini zorunlu olarak kenarı alıp, İtalyon oyuncu Kevin Lasagna ile gol bulmayı umut etti. Ama umutlar boşa çıktı. Artık roller değişmişti. Karagümrük'ün atanı saha kenarına alınınca, Abdullah Avcı çift forvete döndü. Avcı, Trabzon'un üzerine gidemeyen Karagümrük'ü, Enis ve Umut'u sahaya sürererek bitirdi. 

Fenerbahçe maçı öncesi iki şans golü ile maçı koparan bordo mavili takımı haftaya zor bir maç bekliyor.  Fenerbahçe karşısında dikkatli olunmalı. Sahada ve tribündekiler gerilmeden sakin kalmalı. Hatta rakibe saldırıp, arkada geniş alan bırakmamalı. Trabzon haddini bilmeli. Çünkü Fenerbahçe'yi iyi tanıyoruz.  Fenerbahçe, Trabzon'da kaybederse, psikolojik olarak tükenir. Gergin maçlar Fener'e hep yarar. Sakin olan Trabzon her zaman kazanır. Fenerbahçe'yi tükenmişlik sendromuna sokmak istiyorsak, hafta içinde verilecek demeçlere dikkat edilmeli. Kimsenin tuzağına düşülmemeli. Benden söylemesi.