Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, Avusturya'nın Geinberg bölgesindeki yeni sezon hazırlıkları sırasında yaptığı açıklamalarda, şampiyonlukların önemini vurguladı. "İki sene üst üste şampiyon olduk. Kulüp ve taraftar olarak bu başarının değerini biliyoruz. Gerçekten çok mutluyuz. Bazen durup düşünmek gerekiyor. Bu iki senede neler yaşadığımızı düşünmek önemli. Bu başarılar beni gerçekten mutlu ediyor, her anını keyifle yaşıyorum." dedi.

Ronaldo yine futbol tarihine geçti! Ronaldo yine futbol tarihine geçti!

İkinci şampiyonluğunun ilkine göre daha zor olduğunu belirten Torreira, "Son şampiyonluk çok zordu çünkü son maça kadar süren bir mücadeleydi. İlk şampiyonluğumuzda daha erken ilan etmiştik. Fenerbahçe maçında şampiyon olmuştuk ve o zaman daha rahattık. Bu sezon ise son maçta kazanarak şampiyon olduk. Evimizde Fenerbahçe'yi yenip kutlayamadık, bu çok üzücüydü. Fenerbahçe de büyük bir takım, bu önemli bir detay." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkmasını da değerlendiren Lucas Torreira, "Bu konuda neler olduğunu tam olarak bilemiyorum. Biz sadece maça konsantre olduk ve hazırlıklarımızı yaptık. Ülke ve şehir için önemliydi. Maalesef bazı beklenmedik durumlar oldu. U19 takımıyla çıkmaları bir karardı ve biz bunu kabul ettik. Sonuç olarak kupayı kazandık ve kutladık. Türk futbolu için böyle olayların tekrarlanmaması önemli." şeklinde konuştu.

Torreira, büyük bir takımda oynadığını ve odak noktasının Galatasaray olduğunu belirtti. "Futbolda tekliflerin normal olduğunu" vurgulayarak, "6 ay içinde her şeyin değişebileceğini" söyledi. "Dünyanın farklı yerlerine gidebiliyorsunuz. Muhtemelen Galatasaray benim Avrupa'daki son takımım olacak. Güney Amerika'da olmayı isterim, aileme yakın. Yaklaşık 10 yıldır Avrupa'da oynuyorum. Şimdi günümü Galatasaray'da yaşamak istiyorum. Çok büyük bir takımda olduğum için buraya odaklandım. Bu deneyimin tadını çıkarmak istiyorum" dedi.