Grev futbolu vurdu! Taraftarlar karakol bastı... Grev futbolu vurdu! Taraftarlar karakol bastı...

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nda 15 galibiyetle zirvede bulunan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Fransa'da yapılacak 8. ayak yarışından önceki serbest antrenmanın ikinci seansında kaza geçirdi.

Hastaneye kaldırıldı

Şampiyonadaki liderliğini sürdürmek amacıyla piste çıkan Red Bull sporcusu ve ROKiT BMW Motorrad takımı pilotu Toprak, serbest antrenman sırasında aracının kontrolünü kaybetti. Kaza sonucu yere düşen ve pist dışına çıkan Razgatlıoğlu’nun antrenman seansı durduruldu ve kendisi kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

"Şu an iyiyim"

Toprak Razgatlıoğlu, sosyal medya hesabından hastanede olduğunu ve iyi olduğunu belirterek, "Mesajlarınız için teşekkür ederim. Şu an iyiyim, kontrol altında tutuluyorum. Herkese tekrar teşekkür ederim" dedi.

Dünya Superbike Şampiyonası’nın 8. ayağı, 7-8 Eylül tarihlerinde Fransa’daki 4,41 kilometre uzunluğundaki Magny-Cours pistinde yapılacak. Bu sezon üst üste 13 yarış kazanan Toprak, pilotlar klasmanında 365 puanla liderliğini koruyor ve en yakın takipçisi Nicolo Bulega ile arasında 92 puan fark bulunuyor.

Editör: Ömer Göyce