İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler de dahil olmak üzere 26 ilde konut ve 29 ilde iş yerleri açık artırmayla satışa sunulacak.

Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

7-8 Şubat 2024'te Açık Artırma Yapılacak

TOKİ, 7-8 Şubat 2024 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle 123 konut ve 296 iş yerini satışa çıkaracak. İstanbul, Ankara ve İzmir'den Adana, Sivas ve Van'a kadar birçok ilde bu satışlar gerçekleşecek.

Toki Satış

Konutlar İçin Özel Fırsatlar: Yüzde 25 Peşinat, 72 Ay Vade

TOKİ tarafından satışa sunulan konutlar için alıcılara özel fırsatlar sunuluyor. Konutları satın almak isteyenler yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade ile sahip olabilecekler.

İş Yerleri İçin Avantajlı Koşullar: Yüzde 15 Peşinat, 60 Ay Vade

İş yerlerini satın almak isteyenler ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade seçeneğinden faydalanabilecekler. İş yerleri, birçok ilde bu avantajlı koşullarla alıcılara sunulacak.

Toki Satış 2

Açık Artırmaya İnternetten Katılım

Açık artırmaya katılmak isteyenler, Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda fiziksel olarak bulunabilecekleri gibi, aynı zamanda internet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verebilecekler.

Toki Satış 3

Bankacılık Hizmetleri Halk Bankası ve Ziraat Bankası İle

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri, Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.