Togg, 2024 yılında kurumsal kullanıcılardan da sipariş almaya başlayacak. Kullanıcılar, istedikleri takdirde arkadan itişli V1 donanım tipini veya uzun menzil seçeneğiyle Togg T10X'i satın alabilecekler.

TOGG tarafından yapılan açıklamaya göre, 2023 yılında Türkiye'nin 81 ilinde 19 bin 583 kullanıcıya T10X akıllı cihazlarıyla ulaşıldı. 2024 için belirlenen sipariş takvimine göre, çekiliş yapılmayacak ve teslimatlar konfigürasyon özelliklerine göre planlanacak.

6-10 Ocak tarihleri arasında, 2023 yılında yapılan çekilişte yedek listede bulunan kullanıcılara konfigürasyon güncelleme imkanı sunulacak. 15-19 Ocak'ta ise Nisan 2023'teki çekilişe katılan ancak sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılara öncelik tanınacak. 20 Ocak itibarıyla ise sipariş ekranları tüm bireysel kullanıcılar için açılacak.

Togg Donanımını Güçlendiriyor

TOGG, 2024 üretim yılı T10X modelindeki donanım versiyonları ve özellikleriyle ilgili detayları paylaştı. Şirket, akıllı cihazlarda kullanılan güvenlik ve konfora yönelik yazılımları sürekli güncelleyerek araçların uzun süre yeni kalmasını ve yüksek bir ikinci el değerine sahip olmasını hedefliyor.

V1 donanım tipi, standart 18 inç jantlar, kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla erişim, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası gibi özellikleri içeren "teknoloji ve konfor" paketiyle sunuluyor. Ayrıca, kullanıcılar istedikleri takdirde arkadan itişli V1 donanım tipini veya uzun menzil seçeneğiyle tercih edebilecekler.

Bakan Şimşek açıkladı: 'Türk Yatırım Fonu' geliyor Bakan Şimşek açıkladı: 'Türk Yatırım Fonu' geliyor

V2 donanım tipi ise standart 19 inç jantlarla birlikte gelir ve V1'in özelliklerine ek olarak, elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, çevre görüş park kamerası, otomatik park asistanı, suni deri koltuklar, ön cam ve ısıtmalı arka koltuk gibi özellikleri içeren "kış paketi"ni standart olarak sunar. Ayrıca, acil durumlarda kendiliğinden devreye giren çocuk tespit sistemi de bu donanım tipinde bulunmaktadır.