Dünyanın dört bir yanından seçilen 15 gençten oluşan Gençlik Konseyi, TikTok'un geliştirilmesi ve güvenlik önlemlerinin artırılması konusunda önerilerde bulunmak için toplandı. Şirket, 2024 yılında gençler için güvenli ve erişilebilir bir platform oluşturmak için bu konseyin katılımına odaklanacağını belirtti.

Almanya teknoloji casuslarını tutukladı! Almanya teknoloji casuslarını tutukladı!

Tiktok Uygulaması

Son toplantılarında, konsey TikTok'un genç kullanıcıları için çevrimiçi bir yardım merkezi olan "Gençlik Portalı"nın yeniden tasarımını ele aldı. Sosyal medya platformları, özellikle genç kullanıcılar konusunda çevrimiçi güvenlik endişeleriyle sık sık karşı karşıya kalırken, TikTok bu endişelere yanıt arıyor.

Tiktok İçin Büyük Tehlike Son 24 Saat

Çevrimiçi Güvenlik Yasası'nın getirdiği yeni düzenlemelerle birlikte, şirketler kullanıcılarını ve özellikle çocukları platformlarında ortaya çıkan çevrimiçi zararlardan korumakla yükümlü tutuluyorlar. Bu nedenle, Gençlik Konseyi'nin önerileri, TikTok'un genç kullanıcılarının ihtiyaçlarına ve endişelerine daha etkili bir şekilde yanıt vermesine yardımcı olacak ve aynı zamanda Çevrimiçi Güvenlik Yasası'nın gereksinimlerini karşılamasına katkıda bulunacak.