Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Avrupa kupalarında play-off turunda mücadele eden takımların Süper Lig'deki maçlarının ertelendiğini duyurdu. TFF’den yapılan açıklamada, “Bu sezon Avrupa kupalarında ülkemizi temsil eden Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu; Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu; Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi grup aşaması; Trabzonspor ve RAMS Başakşehir FK ise UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nda mücadele ediyor.

Play-off turu, Avrupa kupalarına grup aşamasında katılmadan önceki son adım olması nedeniyle, özellikle ülke puanı açısından kritik öneme sahip. Bu doğrultuda, Avrupa'da play-off maçları oynayacak olan kulüplerimizle yapılan değerlendirmeler sonucunda, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanması planlanan Galatasaray - Gaziantep FK, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK karşılaşmaları federasyonumuz tarafından ertelenmiştir. UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçına çıkacak olan Beşiktaş ise fikstür gereği bu haftayı bay geçecektir.

TFF Başkanı'ndan Erdoğan'a 'Dünya Lideri' yazılı forma TFF Başkanı'ndan Erdoğan'a 'Dünya Lideri' yazılı forma

Ertelenen Galatasaray - Gaziantep FK maçı 24, 25 veya 26 Eylül tarihlerinden birinde, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK maçları ise 17, 18 ya da 19 Eylül tarihlerinde oynanacaktır. Kesin tarih federasyonumuz tarafından ilerleyen günlerde duyurulacaktır.

Avrupa’da mücadele eden temsilcilerimize başarılar dileriz” ifadeleri yer aldı.