Ek yerleştirme dönemi başladı! YKS boş kontenjanlar 2024 ÖSYM ek tercih kılavuzu Ek yerleştirme dönemi başladı! YKS boş kontenjanlar 2024 ÖSYM ek tercih kılavuzu

Tekirdağ Valiliği'nin girişimleriyle restore edilen tarihi okul, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında öğrencileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Tarihi okul, 1998 yılında yeni bir okul binasının inşa edilmesiyle boşaltılmış ve o tarihten bu yana kullanılamaz hale gelmişti. Yıllar içinde yıpranan ve restore edilmeyi bekleyen bu önemli yapı, Tekirdağ Valiliği tarafından başlatılan restorasyon çalışmalarıyla eski ihtişamına kavuştu.

Büyükyoncalı Mahallesi sakinleri için büyük bir anlam taşıyan Manika İlkokulu, sadece bir eğitim kurumu olmanın ötesinde, bölgenin tarihine tanıklık eden bir simge. Birçok ünlü ismin eğitim aldığı bu köklü okul, geçmişin izlerini geleceğe taşıyarak, yeni nesillere de ev sahipliği yapacak.

2024-2025 eğitim-öğretim yılı itibariyle kapılarını yeniden açacak olan Manika İlkokulu, hem tarihi dokusuyla hem de modern eğitim anlayışıyla bölgedeki çocuklara yepyeni bir eğitim deneyimi sunacak.

Editör: Elif Erbay