Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonu, Galatasaray-Hatayspor maçıyla start aldı. Süper Kupa finalinde Beşiktaş'a karşı alınan farklı mağlubiyetin ardından Galatasaray, yeni sezona galibiyetle başlamak ve taraftarına moral vermek istiyor. Taraftarlar, tribünleri doldurarak takımlarına destek verirken, Hatayspor sürpriz peşinde.

Galatasaray - Hatayspor Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Galatasaray-Hatayspor maçı, 9 Ağustos Cuma günü saat 21:00'de RAMS Park'ta başladı. Mücadele, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Karşılaşmayı Turgut Doman yönetirken, maçın tüm detayları ve canlı anlatımı futbolseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Galatasaray ve Hatayspor Arasında Hiç Beraberlik Olmadı mı?

Galatasaray ve Hatayspor, Süper Lig'de bugüne kadar oynadıkları maçlarda hiç berabere kalmadı. Sarı-kırmızılılar, Hatayspor karşısında 4 galibiyet alırken, Hatayspor ise 3 galibiyetle sahadan ayrıldı. Geçen sezon iki takımın oynadığı maçlarda ev sahibi ekipler galip gelmişti.

Tribünler Galatasaray'ı Yalnız Bırakmadı

Galatasaray taraftarları, Süper Lig'deki ilk maçta takımlarını yalnız bırakmadı. Satışa çıkan biletlerin büyük bir kısmı tükenirken, RAMS Park'ta coşkulu bir atmosfer oluştu. Süper Kupa finalindeki yenilginin ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlar, takımlarına destek vermek için tribünleri doldurdu.

Hatayspor İstanbul'da Zorlu Bir Seriyle Karşı Karşıya

Hatayspor, geçen sezon ligde kalmayı başaran takımlardan biri olsa da, İstanbul'da oynadığı son 7 Süper Lig maçını kazanamadı. Bu süreçte 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Akdeniz ekibi, açılış maçlarında ise güçlü rakiplere karşı direnç göstermeye çalışacak.

Fenerbahçe, Galatasaray'ı resmi kurumlara şikayet etti! Fenerbahçe, Galatasaray'ı resmi kurumlara şikayet etti!

GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇ BİLGİSİ- LİNKİ 

Galatasaray-Hatayspor Maçı Canlı Yayın Bilgileri

Galatasaray-Hatayspor maçı, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Editör: Haber Merkezi