6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ili etkiledi. Depremde 53 bini aşkın vatandaş hayatını kaybetti. Hatay'da yaşayan Taha Duymaz da depremde hayatını kaybedenlerden biri oldu.

Taha Duymaz, halasının evinde depreme yakalanmış ve hayatını kaybetmişti. Duymaz ve iki kardeşi, Güveççi Mahallesi'nde defnedildi.

Taha Duymaz'ın Annesi Meryem Duymaz'ın Acı Sözleri (2)

Acılı anne Meryem Duymaz, her gün oğlunun ve iki kardeşinin mezarını ziyaret ediyor. Duymaz, mezar ziyareti sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Her gün buraya gelip mezarlarına bakıyorum. Onları çok özlüyorum. Taha'mın hayalleri vardı, hepsi yıkıldı. Acım çok büyük, tarifi yok."

Duymaz'ın sözleri sevenlerini ve takipçilerini derinden etkiledi. Birçok kişi Duymaz'a başsağlığı dilerken, Taha Duymaz ve kardeşlerine rahmet diledi.

Taha Duymaz'ın Annesi Meryem Duymaz'ın Acı Sözleri (3)

Taha Duymaz Kimdir?

Taha Duymaz, Hatay'ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü'nde yaşıyor ve henüz 18 yaşında olmasına rağmen çok basit malzemelerle dikkat çeken yemekler hazırlıyor. 4. sınıfta okulu bırakan Taha Duymaz, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle arabaya binemiyor ve zamanının çoğunu bu sebeple köyde geçiriyor.

Taha Duymaz'ın Annesi Meryem Duymaz'ın Acı Sözleri (1)

Taha'nın yemek videoları kız kardeşi tarafından çekiliyor ve yemek hazırlaması sırasında kız kardeşi de kendisine zaman zaman yardımcı oluyor. Sosyal medya hesabından yayınladığı yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz'ın en büyük hayali aşçı olabilmekti. Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay'da yakalanan ve enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz hayatını kaybetti.