Acil durum konseyinde ilk olarak Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamada;Mavi takımın yanlış eksilme sonrasında kişi sayısının azalmasından dolayı oluşacak eşitsizlik nedeniyle kırmızı takımdan bir erkek yarışmacının mavi takıma geçmesi oldu.

Suvivor acil durum konseyinde neler oldu?

İlk başlarda oldukça yakın olan Aleyna ve Yunus Emre, ailelerinin verdiği tepkilerin ardından aralarına mesafe koymaya başladılar. Özellikle Yunus Emre'nin eşi, Aleyna'dan uzak durması konusunda telkinlerde bulundu. İkili arasında su sızdmazken,şimdi neden düşman oldular? 

Suvivor acil durum konseyinde neler oldu?

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada;

Zuhal Topal'la yemekteyiz Hümeyra hanım kaç puan aldı? 16.05.2024 Zuhal Topal'la yemekteyiz Hümeyra hanım kaç puan aldı? 16.05.2024

Aleyna ve Nagihan bize geldi. Yunus Emre'nin takımda olmasından rahatsızlık duyduklarını hareketlerinin,konuşmasının ve öfkesinin artık boyut değiştirdiğini ve onu kırmızı takımda istemediklerini dile getirdiler.Mavi takımında sayı olarak azalmasından ve eşitsizlikten dolayı mavi takıma geçecek olan kişinin Yunus Emre olması daha doğru olacaktir şeklinde konuştu.

Aralarında oluşan tartışmanın odak ismi olan Nagihan'da tüm gerçekleri açıklayarak ortamda sinirlerin iyice gerilmesine neden oldu..İşte Nagihan'ın sözleri....