TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star 2024, bu akşam seyirciyi yine ekran başına kilitleyecek. 7. bölüm fragmanında, aynı takımda mücadele eden Sercan, Turabi ve Nagihan arasında tansiyonun yükselmesiyle birlikte tartışma çıkıyor. Oyun alanına geçildiğinde Kırmızı takım yarışmacıları arasında seçmelerle ilgili gerginlik yaşanıyor. Nagihan, Merve ve Gizem arasındaki gerilim, duygusal bir anı da beraberinde getiriyor. Gözyaşlarına boğulan Gizem, Merve'nin iterek kendisinden uzaklaşmasına tepki gösteriyor.

Survivor All Star 2024'te tansiyon yükseliyor! Sercan, Turabi ve Nagihan birbirine giriyor - Sayfa 2

Oyun sırasında parkurda düşen Sercan, seçmelerle ilgili Nagihan'a tepki göstererek, "Buna sinirleniyorum işte. Seçimlerde analiz yapmıyorsun Nagihan. Bunu anlatıyorum işte sana" diyerek bağırıyor. Bu duruma sinirlenen Turabi, araya girerek, "Ne bağırıyorsun kıza? Bağıramazsın kıza" diyerek tepkisini gösteriyor.

Dünya Malı-Eksi Bir filmi özel gösterim Dünya Malı-Eksi Bir filmi özel gösterim

Öfkeyle dolu bir atmosferde Nagihan, Sercan'ın üzerine koşarak, "Sen kimsin de bana bağırıyorsun?" diye bağırarak karşılık veriyor. Bu anlar, Survivor All Star 2024'ün gerilim dolu anlarına tanıklık eden izleyicileri ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Oyun sahnesinde yaşanan bu çekişme, yarışmacılar arasındaki rekabetin ve stresin ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Survivor All Star 2024'te tansiyon yükseliyor! Sercan, Turabi ve Nagihan birbirine giriyor - Sayfa 5

Acun'dan Nagihan'a tepki

Ada konseyinde bir kez daha sinirlenen Nagihan, Sercan için "Senin haftan değil, ağzını kapat. Bu kim ya?" diyerek yüksek sesle bağırınca araya giren Acun Ilıcalı, "Nagihan, sen ne yapıyorsun? Sercan kim biliyor musun, milli futbolcu" diyerek şaşkınlığını ve tepkisini gösteriyor.