Survivor dokunulmazlık mücadelesinde rekabet devam ediyor. Bu hafta ise kadın elemesi gerçekleşecek. 

Küçük mutluluklara nasıl odaklanılır? Küçük mutluluklara nasıl odaklanılır?

Haftanın dördüncü dokunulmazlık oyunu için bayrak mücadelesi gerçekleşti. Haftanın son dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı. Bu hafta iki takıma da yedek yarışmacılar katıldı. 

Kırmızı takıma 2018 yarışmacılarından Mustafa Kemal, mavi takıma ise 2021 yarışmacısı Dora dahil oldu.

Survivor'da acil durum konseyi

Dokunulmazlığı kazanan kırmızı takım kendini garantiye alırken kaybeden mavi takım oylamayla eleme adayını belirledi. Mavi takım konseyinde eleme adayı gösterilen isim Berna Canbeldek oldu. Kısa bir açıklama yapan Berna "Hiç şaşırmadım, ben takımımla iletişimdeyim, okuyabiliyorum takımımı. Kırmızı Takım'da adım çıktığında kötü hissetmiştim performansım iyiyken bu duruma düşmek kötü hissettirmişti. burada olmak çok güzel" dedi.

Bu hafta kadın elemesi gerçekleşecek ve ilk eleme adayı kırmızı takımdan Kardeniz oldu. İkinci aday ise kırmızı takımdan Pınar oldu. Haftanın üçüncü eleme adayı ise mavi takımın oylamasıyla Aysu oldu.

Bu hafta kadın elemesi gerçekleşecek ve ilk eleme adayı kırmızı takımdan Kardeniz oldu.

Acun Ilıcalı "Dün anket yaptık. Benim sosyal medyalarımdan. Hangi takım daha güçlü? diye sorduk. Mavi takım daha güçlü diyen seyircilerimizin yüzdesi 79 çıktı. Ben yüzde 21'içerisindeyim. Ama seyircimiz baş tacımız. Bu da şu demek oluyor; cumartesi akşamı yayında 'acil durum konseyi' olacak" dedi.

Survivor All Star yeni bölüm

Ilıcalı "2 tur üzerinden olan dans yarışmasında 1. tur bitti, 2. tur yarın olacak. Çekim zamanlaması ile ilgili bir durum bu. Üst üste olamayacağı için, tur atlayanlar 5 gün daha çalıştı. Sürprizlerin Survivorlarında yarın bir sürpriz açıklanacak. Yarışmanın ödülü Rio Karnavalı. Cumartesi günkü Konsey'de 2 sürpriz olacak. Bunun biri yarın açıklanacak. Diğeri de cumartesi olacak" dedi.