SMS oylamasının kaldırılması, yarışmacıların sadece başarılarına dayalı olarak finale ilerleyebilecekleri yeni bir dinamik ekledi. Bu önemli değişiklikle birlikte, 21 Ocak'taki Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayı hangi isim oldu?

Dün akşam Survivor 2024'te, heyecan dolu bir bölümde yeni yarışmacılar takımlara katıldı. Kırmızı takıma, Yağmur; mavi takıma ise Aysu Keskin dahil oldu. Ayrıca, acil durum konseyinde gerçekleştirilen takım değişiklikleriyle, Yunus Emre kırmızı takıma, Berna ise mavi takıma geçiş yaptı. Bu değişikliklerle birlikte, yeni yarışmacılar ve takım değişiklikleriyle Survivor sahnesinde dengeler yeniden şekillendi.

Survivor All Star dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor eleme adayları 21  Ocak Pazar

Survivor All Star Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2024 All Star yarışmasının 21 Ocak Pazar günü yayınlanan bölümünde  Mavi Takım oyunu 12-7'lik skor ile kazandı.

Resim

Gaddar  yeni bölüm fragmanı izle Gaddar yeni bölüm fragmanı izle

Survivor All Star eleme adayı kim oldu?

Bu hafta Survivor'da Acun Ilıcalı, kaptanları açıkladı ve kırmızı takımın kaptanının Özgür, mavi takımın kaptanının ise Sahra olduğunu duyurdu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım, ada konseyinde eleme adayını belirlemek için oylama yapmak üzere toplandı. Oylama sürecinde en çok oy alan isimlerden biri Bozok oldu, aynı oy sayısına sahip olan diğer isim ise Özgür oldu.

Eşitlik durumu yaşanan bu durumda, bu hafta kırmızı takımın kaptanı olan Özgür, eleme adayını belirleme görevini üstlendi. Özgür, takımın lideri olarak, eleme potasına kimin gideceğine karar vermek zorunda kaldı. Sonuç olarak, Özgür, eleme adayı olarak Bozok'u seçti. 

Survivor 2024 All Star yarışmasının 21 Ocak Pazar günü yayınlanan yeni bölümünde ikinci eleme adayı Bozok Gören oldu. Survivor All Star'da ilk eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu.